Samsung Galaxy S9: Λίγο πιο ακριβό από το S8 λόγω κάμερας;

Galaxy S9 price, Samsung Galaxy S9: Λίγο πιο ακριβό από το S8  λόγω κάμερας;

To Samsung Galax S9 θα είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συσκευές του 2018 με τον τεχνολογικό κόσμο να περιμένει να δει τι θα βάλει η Samsung στις νέες ναυαρχίδες. Θα αλλάξει design, θα βάλει αισθητήρα αποτυπωμάτων, σκάνερ ίριδας κλπ.;

Σύμφωνα με την Business Korea, η οποία επικαλείται πληροφορίες μέσα και έξω από τη Samsung, στα Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy S9+ ίσως να μην δούμε τα καινοτόμα στοιχεία που αναμένει η αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, ανώνυμο στέλεχος της Samsung φέρεται να έχει δηλώσει: “Αν και το Galaxy S9 μπορεί να μην έχει τα καινοτόμα features που αναμένονται από την αγορά, εστιάζουμε στην ενίσχυση του hardware από το Galaxy S8 και στην καινοτόμα εμπειρία χρήσης”.

Ωστόσο, στο Samsung Galaxy S9 θα δούμε αλλαγές και μια από αυτές θα αφορά στην κάμερα. Στην πλάτη θα μπει η διπλή κάμερα του Samsung Galaxy Note 8 μαζί με τον νέο 1000fps slow-mo sensor. Είναι παρόμοιο με το 19MP 900fps της Sony, το οποίο είναι ήδη σε μοντέλα όπως Sony Xperia XZ Premium, αλλά επιτυγχάνει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες σε ένα διαφορετικό “3-stack layer”, έτσι ώστε να αποφεύγονται τυχόν παραβιάσεις πατεντών.

Κατά τα άλλα, αναμένουμε 9:18.5 aspect ratio, ακόμη πιο μικρά bezels στην Infinity Display, βελτιωμένο 2D face unlock και σκάνερ ίριδας.

Τέλος, σύμφωνα με τις πηγές, η μέση τιμή πώλησης του Samsung Galaxy S9 θα είναι λίγο πιο πάνω από τον προκάτοχο και σε αυτό παίζει ρόλο το υψηλότερο κόστος της κάμερας. Η ανακοίνωση αναμένεται προς τα τέλη Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της KB Securities, όταν φέρει η Samsung τον 3-stack layer αισθητήρα, η μέση τιμή για τα camera modules μπορεί να διπλασιαστεί ή και να τριπλασιαστεί:

“When Samsung Electronics applies 3-stack layer laminated image sensors to smartphone cameras next year, the ASP of camera modules will double or triple to US$ 60 to US$ 90 due to the installation of super high-priced image sensors, camera module parts and design changes among others”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
djfapples

SONY δείξε το δρόμο…..

NtinosMD

Λεφτα υπαρχουν !!!

Cris

To δρόμο τον δείχνει η Huawei που έχει τρομερή ποιότητα με ελεγχομενες ακόμα τιμες. O μόνος δρόμος που μπορεί να δείξει η Sony, είναι ο δρόμος για το κλείσιμο του mobile τμήματος.

djfapples

Αδιάβροχο κινητό ναυαρχίδα η SONY,στέρεο ηχεία πρώτη η SONY μαζί με την HTC,960fps slow motion πρώτη η SONY,4Κ HDRοθόνη πρώτη η SONY αυτά τα ολίγα

Awake.g

@Cris μην είσαι τόσο σίγουρος, έπεται συνέχεια!

AtiX

Άντε να δούμε με ποιούς άλλους τρόπους θα δικαιολογήσουν την αύξηση τιμής τους…

Ιωάννης jb

Δλδ αν βάλουν και 4k θα ξεπεράσουμε για πλάκα το χιλιάρικο..

Nikopoup

Η Sony δείχνει πως να φτάσεις στο 1% της αγοράς

djfapples

Οι πωλήσεις είναι άλλο πράγμα απασχολεί μόνο όσους ασχολούνται με λεφτά κ καθόλου δεν έχει σχέση με το αν μια εταιρεία όπως η SONY ή HTCείναι καλή ή όχι

King 3

Τελικά αυτό που καταλαβαίνω είναι μονόδρομος να παίρνεις samsung. Τι να πω μπράβο στην samsung που είναι πάντα ποιο μπροστά. ..

John

Σε κάθε άρθρο οι γνωστοί 3-4 που υποστηρίζουν την Sony να γράφουν τις ίδιες χαζομάρες. Αν δεν βγάλει σύγχρονο κινητό της προκοπής η εταιρεία σας και σε σωστές τιμές δεν πουλάει δεν πάει να χτυπιέστε , πάρτε το χαμπάρι ο κόσμος δεν αγοράζει μουσειακά εκθέματα.
Και 1% και πολύ σας είναι.

Awake.g

@Ιωάννης jb δεν λέμε καλλίτερα 1300€

Τ.π

Ειπαμε ,sony επαιρνε ο πατερας μου γιστι ειχε σκουσει απο έναν οτι δε χαλανε…Για κσποια πραγματα ισχυει αλλα στα κινητα η ιδια η sony δε νπιαζεται καθολου.Ισα ισα ζημιογονο τμημα ειναι και ξρφορτωνετσι αρον αρον τα εναπομειναντα αποθεματα.
Όσο για αυτό που λες φιλε,
Όντως 3-4 φαν μεινανε.Καιρος να αλλάξουν nickname να φαίνονται 5-6.

bezilys

@John η Sony δεν βγάζει κινητά με σωστές τιμές αλλά η Samsung σου με κάτι τιμές που αγγίζουν 1000ρικο είναι μια χαρά τιμή? Πόσο πρόβατα δηλαδή κάθε χρόνο η αγαπημένη σας εταιρεία αυξάνει την τιμή του κινητού της επειδή έχει βάλει καλύτερα specs που είναι λογικό να βάλει καλύτερα specs από το προηγούμενο αλλά όχι μεγαλύτερη τιμή αλλά παρόλα αυτά εσείς τα fan boys της λέτε και μπράβο…

John

Fanboy ειναι οποιος υποστηριζει μονο μια συγκεκριμενη εταιρεια. Εγω θα αγοραζα ανετα αντι για Samsung , Huawei η Xiaomi αρκει να ειναι συγχρονο κινητο και οχι ξεπερασμενο και με σχεδιασμο του 2012.

John

Πχ το mate 10 ειναι κινηταρα , οθονη 18:9 Amoled , διπλη καμερα κορυφη σε φωτο κτλ Η Sony εχει μεινει τραγικα πισω παρε το χαμπαρι.

Panos7GR

@John: Αυτό που αναφέρεις την αναλογία οθόνης 18:9 και το λες για καλό, με ξεπερνάει!!! Σε τι βοηθάει παραπάνω η αναλογία 18:9 από την αντίστοιχη “κλασσική” των 16:9 του XZ1;
Απλά πετάτε αριθμούς και όποιον πάρει ο χάρος;

Τι παραπάνω έχει το Mate 10 που δεν έχει το XZ1 για παράδειγμα, από την στιγμή που ΟΛΑ τα hi-end smartphone έχουν πάνω-κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά;

Τ.π

Το mate 10;Ήμαρτον !!!
Καλύτερη κάμερα,καλύτερη μπαταρία,σχεδιασμό,ποιότητα,επεξεργαστή νέας γενιάς,κλάσσεις καλύτερο ui,μεγαλύτερη αυτονομία,απιστευτη οθονη οσο κο αν βελτιωσθηκε η sony, καλυτερη και ποιοτικοτερη Κατασκευή,τρελη διαφορα στο screen to body ratio,και γενικα η εμπειρια χρησης ειναι πολυ καλυτερη στα mate εχοβτας χρησιμοποιησει και mate κ Xperia .Ασε που το βρίσκεις παντού ενω το xz το κρυβει καο η sony.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.