Samsung: Πρόβλημα με το fingerprint scanner στα Galaxy S9 και S9+;

samsung προβλημα fingerprint scanner galaxy s9 s9 plus επανεκίννηση, Samsung: Πρόβλημα με το fingerprint scanner στα Galaxy S9 και S9+;

Όλοι δέχτηκαν ευχάριστα την αλλαγή θέσης του ψηφιακού αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στα Galaxy S9 και S9+ αλλά φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά. Υπάρχουν αναφορές από κατόχους των εν λόγω smartphone στα XDA forums που αναφέρουν ότι συχνά ο αισθητήρας δε λειτουργεί.

Δεν είναι γνωστό εαν το πρόβλημα αυτό υπάρχει μετά την πρώτη αναβάθμιση με το security patch ή πιο πριν, αλλά είναι θέμα σοβαρό. Πιο συγκεκριμένα, όταν το fingerprint scanner σταματάει να λειτουργεί, εμφανίζεται ένα παράθυρο που αναφέρει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον αισθητήρα αυτόν και πως εαν το παράθυρο αυτό συνεχίζει να εμφανίζεται, θα πρέπει ο χρήστης να κάνει επανεκίννηση της συσκευής για να διορθωθεί.

Σε περίπτωση που το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει με το hardware της συσκευής, μια ενδεχόμενη αναβάθμιση που θα το διορθώνει δε θα φέρει αποτέλεσμα αφού δεν είναι θέμα του λειτουργικού συστήματος. Η Samsung προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με το πρόβλημα αυτό, ενώ παρατηρείται πως εαν ο χρήστης απενεργοποιήσει τα gestures του ψηφιακού αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, δίνει μια προσωρινή λύση αν και δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση από την εταιρεία έτσι ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα που θα επηρεάσουν τις πωλήσεις της συσκευής και την αξιοπιστία της Samsung όπως είχε γίνει με το “εκρηκτικό” Galaxy Note 7.

samsung προβλημα fingerprint scanner galaxy s9 s9 plus επανεκίννηση, Samsung: Πρόβλημα με το fingerprint scanner στα Galaxy S9 και S9+;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Peristeri

Μπραβο στους beta testers που ετρεξαν να το προπαραγγειλουν και μαθαμε για το προβλημα

Giannaras69

Εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα

VasiliS7edge

Οι Beta τεστερ βοηθάνε την τεχνολογία να πάει ένα βήμα παραπέρα πέρα. Οι υπόλοιποι είναι Κινεζοτζαμπατζιδες που τα θέλουν Όλα χωρίς να βάλουν το έχει στην τσέπη.Οσο για το θέμα του άρθρου προφανώς πάντα υπάρχουν μικρά bags στο software.

VasiliS7edge

* και καμια επιλογή για edit των comments για εμάς τους απροσεχτους να μπει .

Δημήτρης

Αυτό ακριβώς μας έλεγε εχτές ένα φιλαράκι της παρέας.Ότι έχει μεγάλο θέμα με το δακτυλικό αποτύπωμα , πως δεν δουλεύει και κολλάει κατά κάπιο τρόπο η οθόνη με αποτέλεσμα να κάνει την συσκευή επανακίνηση.Αλλά είχε την ελπίδα σε αναβάθμιση.Εδώ το άρθρο γράφει πως δεν μπορεί να λυθεί με αναβάθμιση και έτσι το πρόβλημα είναι σημαντικό όπως καταλαβαίνετε.

Man1990

Να τα χαίρεστε τα Samsung! Και ασε τους Κινεζοτζαμπατζιδες να κανουν καλυτερα αυτο που ξερουν γιατι το κανουν καλα! Οι υπόλοιποι μπορείτε να κάθεστε να σας κλεβουν Samsung και Apple!

Γιώργος Κ.

Με έπεισες Man1990, θα πάω να πάρω και εγώ κινέζικο με 200€.

Man1990

Γιωργο Κ. υπαρχουν και με 500€ και ειναι πολυ καλύτερα απο αυτά που κανουν 1000€. Αν θες να εχεις smartphone με προβλήματα με γεια σου με χαρά σου!

Xarisgru

Αντιστοιχως με το s8 αντιμετωπιζω προβλημα με τα gestures του δακτυλικου αποτυπωματος! Κατα κυριο λογο δουλευουν αλλα υπαρχουν στιγμες που δε συνεργάζονται και η μπαρα φερ ειπειν κατεβαινει μετα απο 1 λεπτο αφου περασω το δάχτυλο απ τον αισθητηρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.