Galaxy S9 και S9+: Στόχος τα 43 εκ. τεμάχια μέσα στο 2018

samsung galaxy s9 s9plus στόχος 43 εκατομμύρια τεμάχια 2018, Galaxy S9 και S9+: Στόχος τα 43 εκ. τεμάχια μέσα στο 2018

Η Samsung επιβεβαίωσε την πεποίθησή της πως μέσα στο 2018 θα διαθέσει 43 εκατομμύρια Galaxy S9 και S9+ στην αγορά, ξεπερνώντας τον αντίστοιχο αριθμό των Galaxy S8 και S8+ για το 2017.

Νέα τεχνολογική χρονιά και νέοι στόχοι για τη Samsung η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει θέσει τον προγραμματισμό της παραγωγής στους προμηθευτές της για την κατασκευή των Galaxy S9 και S9+ για το 2018. Πιο συγκεκριμένα, για το πρώτο τρίμηνο του έτους, στόχος είναι να “φύγουν” 12 εκατομμύρια τεμάχια προς πώληση, το δεύτερο τρίμηνο 13 εκατομμύρια συσκευές, το τρίτο 10 εκατομμύρια και 8 εκατομμύρια τεμάχια για τους τελευταίους τρεις μήνες του 2018, με τους αριθμούς ενδεχομένως να έχουν κάποια απόκλιση.

Οι αριθμοί αυτοί δείχνουν πως η Samsung έχει ανεβάσει τον πήχη των πωλήσεων σε σχέση με το 2017 μιας και είχε “ρίξει” στην αγορά 41 εκατομμύρια Galaxy S8 και S8+, ενώ το 2016 η εταιρεία είχε διαθέσει 48 εκατομμύρια Galaxy S7 και S7+ και μένει να δούμε στο τέλος της χρονιάς αν τελικά θα το έχει καταφέρει.

Η εταιρεία καταγραφής στατιστικών marketing Counterpoint Research, προβλέπει ότι η Samsung θα διαθέσει στην αγορά περίπου 40 με 43 εκατομμύρια τεμάχια ενώ αναφορές από τα καταστήματα λιανικής αναφέρουν ότι οι προπαραγγελίες για τα Galaxy S9 και S9+ είναι χαμηλότερες συγκριτικά με τις αντίστοιχες των S8 και S8+. Επίσης, προκαλεί εντύπωση ότι η εταιρεία Gartner (εταιρεία έρευνας στην τεχνολογία) αναφέρει ότι η παγκόσμια αγορά smartphone στο τελευταίο τρίμηνο του 2017 παρουσίασε μείωση στον αριθμό των συσκευών που διατέθηκαν στην αγορά για πρώτη φορά στην ιστορία.

Ενδικτικό της προσπάθειας της Samsung να προσεγγίσει ακόμα περισσότερους κατόχους smartphone στη Νότιο Κορέα, είναι η πρόθεσή της να δώσει χρήματα σε όσους φέρουν τα Galaxy S8 για να πάρουν κάποιο από τα Galaxy S9 και S9+. Αυτό γίνεται για να επισπεύσουν την περίοδο των δύο ετών κατά την οποία, στατιστικά πάντα, κάποιος ανταλλάζει το smartphone που έχει με ένα νεότερο. Τέλος, ορισμένοι αναλυτές αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να δούμε στην αγορά των Η.Π.Α την τακτική του “πάρε ένα και έχεις ένα δεύτερο δωρεάν”, από ορισμένους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, όπως είχαν κάνει για την αγορά των Galaxy S7 και S8.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.