Galaxy S9+: Πέρασε από το Geekbench, εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά πίσω από τον Apple A11

Galaxy S9+ Geekbench εξαιρετικές επιδόσεις Apple A11, Galaxy S9+: Πέρασε από το Geekbench, εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά πίσω από τον Apple A11

Η Samsung βρίσκεται μονίμως στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Μετά την ανακοίνωση των νέων εκπροσώπων στην mid-range κατηγορία, Galaxy A8 / A8+ (2018), πλέον ο Κορεάτης κολοσσός (και μαζί του το τεχνολογικό κοινό) επικεντρώνεται στην επερχόμενη παρουσίαση των πολυαναμενόμενων Galaxy S9 / S9+.

Οι νέες high-end ναυαρχίδες της Sammie θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση σε μερικούς μήνες. Αν και αρχικά οι φήμες ήθελαν τον Κορεάτη κατασκευαστή να διαθέτει τις συσκευές στην αρχή του έτους, πλέον οι πιθανότητες είναι να δούμε την επισημοποίηση των δύο Galaxy S9 μοντέλων στα τέλη του χειμώνα, δηλαδή την περίοδο μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου. Ενώ η πλειοψηφία των τεχνικών χαρακτηριστικών των κινητών έχει ήδη διαρρεύσει, επιπρόσθετες πληροφορίες που να επιβεβαιώνουν τα υπάρχοντα δεδομένα είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Το Galaxy S9+ πέρασε λοιπόν από το Geekbench για να… επαληθεύσει κάποια στοιχεία και να μας δώσει μια ιδέα για την ισχύ της συσκευής.

Galaxy S9+ Geekbench εξαιρετικές επιδόσεις Apple A11, Galaxy S9+: Πέρασε από το Geekbench, εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά πίσω από τον Apple A11

Συγκεκριμένα, το επερχόμενο high-end smartphone και μεγάλος αδελφός του “απλού” Galaxy S9 θα ενσωματώνει τον Qualcomm Snapdragon 845 στην θέση του επεξεργαστή (η Exynos έκδοση δεν έχει περάσει από το Geekbench) και 6GB μνήμη συστήματος. Η έκδοση του Android με την οποία το κινητό θα διατεθεί είναι η 8.1 Oreo. Όσον αφορά τις ενδείξεις της ισχύος του κινητού, το “Single Core” αποτέλεσμα είναι 2422 μονάδες, ενώ το “Multi-Core” 8351 μονάδες. Προφανώς το Galaxy S9+ θα είναι ένα… σιωπηλό τέρας, όμως τα εξαιρετικά σκόρ του δεν φτάνουν τις επιδόσεις του Apple A11 chip που συναντάμε στο εσωτερικό των iPhone 8, 8 Plus και Χ. Όπως και να έχει, αυτό που μετράει στο τέλος είναι η συνολική εμπειρία χρήσης.

Καλό είναι να έχει κανείς στο νου του πως η συνολική ισχύς του Galaxy S9 θα είναι μάλλον ασθενέστερη σε σύγκριση με τα παραπάνω αποτελέσματα του S9+, διότι η πλειοψηφία των υπαρχόντων πληροφοριών υποδεικνύουν την ύπαρξη 4GB RAM στο μικρότερο μοντέλο. Αν όντως είναι έτσι, τότε αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές ίσως καταφύγουν κατευθείαν στο S9+, ιδιαίτερα τώρα πια που πολλοί κατασκευαστές Android συσκευών ενσωματώνουν στις προτάσεις τους 6GB μνήμη συστήματος και πάνω. Μένει να μάθουμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των Galaxy S9 / S9+ από τα επίσημα χείλη της Samsung.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris _BMW

Εξαιρετικό το Multi .. Συμαντικη αναβάθμιση απο τον 835 .Και το Single όμως θα το χαρακτηρίσω πολυ καλη τιμή .

Πάντως μπορείς να πεις πως ειναι πίσω απο το 7.. γιατι απο τα I phone του 2017 ειναι παρα πολυ πίσω 😜

Theo

@Chris_BMW Γι αυτό και τα note 8 με ασθενέστερο επεξεργαστή είναι αιώνες μπροστά από τα iphone 8/X; Φαντάσου τί θα κάνουν τα s9/s9+.. 😂

Ante_geia

Ναι είδαμε και της Aplle πόσο γρήγορος είναι.που τρώει σκόνη από 5t με πιο «αργό» επεξεργαστή και Note 8. Πάρτε το χαμπάρι , καλά είναι και τα νούμερα αλλά … στην βράση κολλάει το σίδερο.

txds

φτασαμε δηλαδη σε μια εποχη , ωπου οι ναυαρχιδες του android με πιο αδυναμο hardware απο το iphone ειναι πιο γρηγορες …

Ante_geia

*Τρώει σκόνη από 5t και note 8 (και όχι μόνο) που έχουν πιο «αργό» επεξεργαστή.

Βάλτε ρε παιδιά επεξεργασία σχολίων.

Chris _BMW

«Το note 8 με ασθενέστερο επεξεργαστή ειναι αιώνες (!) μπροστά απο το X…

Μάλιστα ..

Σχόλιο σε σάιτ τεχνολογίας που προφανώς δεν μπορει να αντιληφθεί το λόγο που ένα Note και ένα 5T ειναι αιώνες (!) μπροστά απο τα αντίστοιχα I phone στα «παιχνιδιάρικα» τέτοιου είδους τεστ ..

Chris _BMW

Ο άλλος λέει «φτάσαμε σε εποχή που οι ναυαρχίδες του Android με πιο αδύναμο (!) Hardware ειναι πιο γρήγορες απο το I phone ..

Μάλιστα .. άλλο ένα μάλιστα για δυο τηλέφωνα τα οποία έχουν το ένα διπλάσια (!) και το άλλο υπερδιπλάσια ram …

Τωρα τι εξηγώ και εγώ με λέξεις .. οταν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις οτι 3<6<8 🤔

txds

γραφικος , την μια οι πυρηνες και η ραμ παιζουν ρολο και την αλλη δεν παιζουν.
bmw εισαι ενα κλασσικο δειγμο φαν.
οτι και να σου πασαρει η απλ και η καθε εταιρεια που σε εχει ακολουθο θα τρεξεις να το υπερασπιστεις μην λαμβανοντας υποψη κανενα ελλατωμα ακομα και αν υπαρχει .
δεν γραφω πολυ εδω γιατι διαβαζω κατα κυριο λογο κοτσανες σαν τα περισσοτερα δικα σου ποστ και με πιανει πονοκεφαλος.
το προβλημα ομως δεν ειναι να ακους κοτσανα απο καποιον που δεν ξερει , αλλα απο καποιον που νομιζει οτι ξερει.
για να τελειωνω ζεις σε εναν κοσμο ωπου δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα , και αν θα ηθελες τα ποστ να μην λενε τοσες βλακειες , απλα θα μπορουσες να γραφεις λιγοτερα.
μην το κανεις για μενα , καντο γι αλλους που διαβαζουν αυτο το blog.

Chris _BMW

@txds

Ποια ακριβώς λεξη-πρόταση στο πρώτο σχόλιο μου υποδεικνύει «οπαδισμο» προς κάποια εταιρεία ;; Το οτι με εντυπωσίασε το σκορ του 845 σε Single κ multie η η τελευταία πρόταση η οποία (εκτός κ αν δεν ξερω να υπολογίζω σωστά ) διατυπώνει για το πως έχουν τα πράγματα σε απόλυτους αριθμούς ..

Τέλος δεν είπα ποτε μου οτι τα ξερω ολα ..
Διαπιστώσεις κάνω κ αφήνω το σχόλιο μου

Εγώ απο την άλλη θα σου επισημάνω για μια ακόμη φορά ένα ποστ που γράφει «κοτσάνα» και μάντεψε ποιανού ειναι..

«φτασαμε δηλαδη σε μια εποχη , ωπου οι ναυαρχιδες του android με πιο αδυναμο hardware απο το iphone ειναι πιο γρηγορες …»

Και περιμένω απο εσένα να μου επισημάνεις ένα δικό μου σχόλιο όπου γράφω «κοτσάνες» οπως λες ..
Μεχρι να το βρεις τα χαιρετίσματα μου .. και να ευχηθώ κ καλούς βαθμούς …

bezilys

Υπάρχουν σε σαιτ τεχνολογιας ακόμα κάποιοι που αμφισβήτουν την δύναμη του A11 ΧΑΧΑΧΑ και πριν πείτε ότι είμαι φαν της apple καμία σχέση αλλά η αλήθεια να λέγεται ο Α11 βρίσκεται στην κορυφή και τα score αυτά δεν είναι απλώς κάτι “νούμερα” όπως λένε ορισμένοι εδώ μέσα!!

Lefteris

Με νούμερα ή χωρίς μία είναι η ουσία… τα iPhone είναι γτπ!

giorgosgek

Δεν αμφισβητει κανεις την δυναμη του A11, τη δυναμη των iphone αμφισβητουν κι ετσι ειναι…. Ειναι απλα νουμερα, ουτε λενε κατι , ουτε τα εκμεταλλευεται και μενει πισω και σε αυτο δεν φταιει ουτε η ram κι ας ειναι 15

Ahmet

ωραια η κοντρα καμια φορα ρε παιδια αλλα δεν γινεται καθε φορα που βλεπουμε αρθρο για samsung kai apple να κανουμε χειροτερα απο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ
μπαινουμε να διαβασουμε και να σχολιασουμε αλλα αυτο που γινεται εδω ειναι 10 φορες πιο χαζο απο βρασμενο μπροκολο.
Μηπως θα επρεπε να υπαρχει ενα καλυτερο φιλτραρισμα των μηνυματων μας ?

nick_gr

Θα μας τρελάνουν τελείως! Που την είδαν την σημαντική αναβάθμιση; Εδώ το Oneplus 5T μου με το τελευταίο firmware βγάζει 2000~2100 στο single core που είναι και το πιο σημαντικό γιατί το 90% των εφαρμογών δουλεύουν σε single core. Το multi απλά είναι marketing προς το παρόν. Όπως είναι marketing και η αναβάθμιση από τον snap 835 στον 845. Να έβγαζε 3000+ στο single να έλεγα ναι καλή αναβάθμιση αλλά τώρα; Για χαζούς μας περνάνε; Τον Α11 τις Apple ούτε ο snap 855 θα τον φτάνει. Η σειρά επεξεργαστών τις apple ήταν ανέκαθεν μπροστά στον ανταγωνισμό!

bezilys

@giorgosgek η δύναμη του τηλεφώνου εξαρτάται κατά πολύ από το επεξεργαστή πως μπορεί να αμφισβήτεις την δύναμη του iPhone και ταυτόχρονα να παραδέχεσαι την δύναμη του A11!!?

Pitsi

Εχω Note8 και ειναι άπιαστο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.