Gameband & Atari: Λανσάρουν smartwatch για gamers

Για όσους ανήκουν στην κατηγορία που δεν τους έχουν πείσει ακόμη τα smartwatches, αλλά αγαπούν τα games, το Gameband ίσως τους αλλάξει γνώμη. Το Gameband είναι ένα smartwatch με επεξεργαστή Snapdragon Wear 2100. Ενσωματώνει οθόνη 1.6 Amoled με ανάλυση 320×320 pixels.

Το Gameband θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις με διαφορετικό σετ παιχνιδιών. Η Atari έκδοση έχει λεπτό σώμα σε μαύρο και κόκκινο χρώμα. Μέσα έχει παιχνίδια όπως Pong, Crystal Castles και Asteroids. Μπορεί να μην είναι τα παιχνίδια που θα περίμεναν πολλοί, αλλά το ότι η Atari ακολουθεί τη μόδα των smartwatches είναι άξιο λόγου. Η δεύτερη έκδοση έκδοση έρχεται με ένα mini-game που βασίζεται στον indie τίτλο Terraria.

Το smartwatch διαθέτει υποδοχή για κάρτες microSD έως και 256GB. Μπορείς να μεταφέρεις μουσική, παιχνίδια και full games, που μπορείς να παίξεις μέσω ενός ειδικού app, το PixelFurnace. Υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσεις games για το smartwatch ή να παίξεις τα ήδη κατεβασμένα συνδέοντάς το με το PC.

Το Gameband έχει μέσα έως και 20 mini-games, αλλά και standard apps όπως notifications, ημερολόγιο, επαφές, dialer και καιρό.


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 14:19

Σχόλια

  • Gaming και smartwatch δεν πάνε μαζί σαν έννοιες.
    Είναι ενδιαφέρον σίγουρα, αλλά η μπαταρία πόσο θα κρατάει 15-20 λεπτά;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.