Τρίτη
11/02/2014

Geeksphone Revolution, Κυκλοφορεί Ευρώπη με τιμή 289 ευρώ

Με τιμή 289 ευρώ κυκλοφορεί στις 20 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη το Geeksphone Revolution, ένα ιδιαίτερο smartphone που δίνει στο χρήστη την επιλογή μεταξύ λειτουργικού συστήματος Android και Firefox OS, ενώ στο μέλλον σύμφωνα με τους κατασκευαστές του ίσως να υποστηρίζει και Ubuntu Phone OS ή κάποια άλλη διανομή Linux.

Το Geeksphone Revolution έχει τη δυνατότητα τα τρέξει δύο διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, Android 4.2.2 Jelly Bean και Firefox OS 1.3. Από ότι μπορούμε να καταλάβουμε, θα έρχεται με προεγκατεστημένο το Android και μέσα από το μενού θα μπορεί ο χρήστης να εγκαταστήσει και Firefox OS κατεβάζοντάς το στη κάρτα SD.

Όσο και αν έψαξα δεν κατάφερα να μάθω αν μιλάμε για dual-boot ή θα πρέπει να επιλέξουμε ένα από τα δύο λειτπουργικά. Αν κάποιο γνωρίζει ισπανικά και μπορεί να μεταφράσει τι λένε στο βίντεο θα το εκτιμούσα!

geeksphone revolution

Πηγή

Μάθε για: , , ,

Συντάκτης: .

5 Σχόλια

 1. Ο/Η Αντρέας λέει:

  Θα πω στη μάνα μου όταν γυρίσει

 2. Ο/Η Δημήτρης λέει:

  Αν κατάλαβα καλά από τα Ισπανικά λέει ότι είναι όντως dual – boot αλλά για σιγουριά το έψαξα και σε άλλα sites και βρήκα ότι ισχύει το dual – boot.

  Now we have our answer, and the Revolution does indeed allow you to choose which OS you use when it starts up.

 3. Ο/Η nord λέει:

  όχι GP αλλά GTP καλύτερα… και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

 4. Ο/Η Aris λέει:

  Στο 1:20 αν δεις παει στα settings και λέει οτι εκεί βλέπεις τα εγκατεστημένα λειτουργικά. Δε διευκρινίζει πως αλλάζει. Δίνει μεγάλη σημασία επίσης στα κουμπιά και οτι τα έκαναν με τέτοιο τροπο ώστε να υποστηρίζει android και firefix αλλα δε κατάλαβα πεσέτα οκτώ γιατι δε ξέρω απο android.

 5. Ο/Η manolis λέει:

  “Από ότι μπορούμε να καταλάβουμε, θα έρχεται με προεγκατεστημένο το Android και μέσα από το μενού θα μπορεί ο χρήστης να εγκαταστήσει και Firefox OS κατεβάζοντάς το στη κάρτα SD.”

  Αυτό είναι το βασικότερο!!!! με αυτό το τρόπο φλασάρεις ότι έκδοση android γουστάρεις και έχεις και το firefox στην κάρτα μνήμης για να το (ξανα)εγκαταστήσεις!!!!

  ;)

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.