Gigabyte: Ανακοίνωσε 3 νέα 5ιντσα smartphones

Ο Ταϊβανός κατασκευαστής Gigabyte, είναι περισσότερο γνωστός για την κατασκευή motherboards κάρτες γραφικών και άλλα που έχουν σχέση με το hardware των PCs. Ωστόσο θέλει να επεκταθεί και στην αγορά των smartphones ανακοινώνοντας 3 νέες συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android. Αυτές είναι το Gigabyte Gsmart Guru GX, Gigabyte Mika MX και Gigabyte Roma RX.

Αυτό που έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι το Gigabyte Gsmart Guru GX, έρχεται με 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080×1920 pixels, 64-bit octa-core Snapdragon 615 στο 1.5GHz, 2GB RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί, 2,300mah μπαταρία, 13 Megapixel κάμερα με αισθητήρα Sony Exmor, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα και Android 4.4 KitKat.

Δεύτερο ακολουθεί το mid-range Gigabyte Mika MX με 5 ιντσών οθόνη επίσης, αλλά ανάλυση 540×960 pixels, 64-bit quad-core Snapdragon 410 επεξεργαστή 1.2GHz, 1GB RAM, 5 Megapixel κάμερα, 2 Megapixel δεύτερη κάμερα. Επιπλέον, έχει 8GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί, δυο υποδοχές για κάρτες SIM και 3,000mAh μπαταρία που δικαιολογεί το βάρος των 165 γραμμαρίων. Τέλος, έχει LTE συνδεσιμότητα και τρέχει Android KitKat.

Τελευταίο είναι το Gigabyte Roma RX με επίσης 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 480×854 pixels, επεξεργαστή MediaTek MT6582 1.3GHz, 512MB RAM, 4GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Έχει 5 Megapixel κάμερα και μπροστά VGA κάμερα, η μπαταρία του είναι 2,000mAh.

Το GSmart Mika MX και Roma RX θα βγουν στην αγορά τον Φεβρουάριο ενώ το GUru GX θα ακολουθήσει τον Μάρτιο. Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές, αλλά περιμένουμε να είναι αρκετά χαμηλές.

Gigabyte GSmart Guru GX
gigabyte 3 νέα smartphones, Gigabyte: Ανακοίνωσε 3 νέα 5ιντσα smartphones

gigabyte 3 νέα smartphones, Gigabyte: Ανακοίνωσε 3 νέα 5ιντσα smartphones

Gigabyte GSmart Mika MX

gigabyte 3 νέα smartphones, Gigabyte: Ανακοίνωσε 3 νέα 5ιντσα smartphones

Gigabyte GSmart Roma RX

gigabyte 3 νέα smartphones, Gigabyte: Ανακοίνωσε 3 νέα 5ιντσα smartphones

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

στο πρώτο μπαταρία fail στο δεύτερο ram fail στο τρίτο όλα fail……..

manolis

Εγώ πάλι θα περιμένω να ακούσω τις τιμές πριν δω τι είναι fail και τι όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.