Gionee GN9005, φωτογραφίες του επόμενου πιο λεπτού smartphone στον κόσμο

Το επερχόμενο smartphone της Gionee, το GN9005 διέρρευσε σε κάποιες φωτογραφίες οι οποίες έρχονται από την Κίνα. Το πάχος της συσκευής είναι μόλις στα 5mm και αναμένεται να είναι το νέο πιο λεπτό smartphone στον κόσμο.

Εκτός από το πολύ λεπτό προφίλ το Gionee GN9005 αναμένεται με 4.8 ιντσών 720p AMOLED οθόνη, που δίνει 306 ppi. Έχει πάρει ήδη πιστοποίηση από την κινεζική TENAA πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αργήσουμε να τη δούμε να κάνει το επίσημο ντεμπούτο.

Κατά τα άλλα περιμένουμε να δούμε quad-core 1.2GHz επεξεργαστή (μάλλον Cortex-A7) με 1GB RAM αλλά παρά το πολύ λεπτό πάχος θα έχει 2050mAh μπαταρία. Στην πίσω πλευρά υπάρχει 8MP κάμερα με LED flash και 720p video recording και στην μπροστινή πλευρά 5MP κάμερα. Το Gionee GN9005 θα τρέχει Android 4.3 Jelly Bean out of box.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τιμή και διαθεσιμότητα, αλλά η Gionee ξέρει να φτιάχνει πραγματικά λεπτές συσκευές οι οποίες έχουν όμορφο design. Έχουμε δει ήδη το ultra-thin Gionee Elife 5.5.


Πηγή

Σχόλια

  • Πραγματικά, σχεδιαστικά τα σπάει αλλά από εκεί και πέρα τίποτα το εντυπωσιακό με χαρακτηριστικά 2ετιας. Eφόσον και αν έρθει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, θα κριθεί περισσότερο από την τιμή του. Από Design πάντως σκίζει.

  • Μόνο εγώ διαφωνώ με τόσο λεπτά κινητά? Δεν καταλαβαίνουν ότι είναί άβολα στο πιάσιμο? Είπαμε, να είναι λεπτά, όχι όμως να φτάσουν να γίνουν φλύδες!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.