Smartphones

Gionee M30: Ανακοινώθηκε επίσημα με τεράστια μπαταρία 10.000mAh

Μπορεί οι μεγάλοι κατασκευαστές όπως η Samsung, η Apple και η Huawei να προσπαθούν να κάνουν τις συσκευές τους όσο πιο λεπτές και ελκυστικές γίνεται, όμως οι κινέζοι κατασκευαστές συνεχίζουν να ρισκάρουν, με πιο ογκώδης μεν συσκευές, αλλά με μπαταρία που κρατάει για μέρες.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η νέα συσκευή της Gionee, η οποία πρόκειται για mid-range συσκευή αλλά με τούμπανο μπαταρία. Το Gionee M30 έρχεται με επεξεργαστή P60 της MediaTek, συνοδευόμενο από 8GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του M30 ανέρχεται στα 10.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης στα 25W και φόρτισης άλλων συσκευών μέσω Type-C, και το βάρος των 305 γραμμαρίων είναι ένα αναγκαίο κακό για τέτοια αυτονομία.

Η οθόνη των 6 ιντσών του M30 είναι τεχνολογίας LCD και ανάλυσης HD+. Στο τομέα της κάμερας, υπάρχει ένας αισθητήρας 16MP στο πίσω μέρος της συσκευής και ένας 8MP για selfie λήψεις. Η συσκευή διαθέτει φυσικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της, stereo speakers και θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών. Το Gionee M30 κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Κίνα με τιμή περίπου 170 ευρώ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Αυγούστου 2020 8:18

Σχόλια

  • Το Xiaomi redmi 9 pro με 5000 μπαταρία έχει ΦΟΒΕΡΉ αυτονομία που με πήγε μέχρι και 5 μέρες με μια φόρτιση ( και ήταν και η πρώτη φόρτιση κιόλας). Αυτό το βλέπω ολίγον τι, υπερβολικό (και ειδικά το βάρος).

    • Επίσης και μια άλλη φωτό (αποτύπωμα οθόνης), γιατί δεν με αφήνει να βάλω δύο εικόνες στο ίδιο σχόλιο:

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.