Κερδίστε 3 προσκλήσεις για το Inbox by Gmail !!!

Από τη περασμένη Πέμπτη 23 Οκτωβρίου είμαι ένας από τους πρώτους τυχερούς που δοκιμάζουν το “Inbox by Gmail”, πρόκειται για το νέο email app της Google που όσο το δουλεύω τόσο το συνηθίζω και το βρίσκω χρήσιμο και ενδιαφέρον. Το νέο app είναι διαθέσιμο τόσο σε Android όσο και iOS, με προσκλήσεις όμως!

Update: Οι 3 φίλοι του Techblog που κερδίζουν από ένα invitation είναι με τα σχόλια συμμετοχή 7 (MrLiakoss), 59 (Nikos), 317 (Theo Thunder) και τους έστειλα την πρόσκληση στο email τους. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την συμμετοχή!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Μέσα στην ημέρα θα στείλω τις 3 προσκλήσεις στου 3 φίλους Techbloggers! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη συμμετοχή σας! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Σαν χρήστης του Inbox μπορώ αυτή τη στιγμή να στείλω 3 προσκλήσεις σε φίλους για να το δοκιμάσουν και αυτοί πρώτοι. Και οι φίλοι μου είστε εσείς, οι επισκέπτες του Techblog. Μόνο που δεν είστε μόνο 3 αλλά 13(!), θα κάνουμε λοιπόν ένα γρήγορο διαγωνισμό on-the-fly και αύριο το πρωί 3 Techbloggers θα λάβουν από εμένα από 1 invitation για ξεκινήσουν να δουλέυουν το νέο Inbox!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό απλά αφήστε ένα σχόλιο αναφέροντας πόσο πολύ αγαπάτε το Techblog!

Αύριο το πρωί Κυριακή 26 Οκτωβρίου κάποια στιγμή θα κάνω μια γρήγορη κλήρωση (χωρίς βίντεο και τέτοια, on-the-fly και αυτή!) και θα στείλω τις 3 προσκλήσεις στους 3 τυχερούς φίλους.

Η τεχνολογία μας ενώνει!

Επεξεργάστηκε την 26 Οκτωβρίου 2014 17:53

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.