Απίστευτος video-Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε το Sony Xperia Z3

Απίστευτος video-διαγωνισμός από το Techblog και την εκπομπή “Η τεχνολογία μας ενώνει”, κάντε δικό σας το αδιάβροχο Sony Xperia Z3 με οθόνη 5.2″ Triluminos, τετραπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 20.7 Megapixel. Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και το καλύτερο δώρο το προσφέρει μόνο το Techblog!

Update: Το βίντεο που μας άρεσε περισσότερο είναι του Μιχάλη Λαγουβάρδου. Ο τυχερός νικητής έχει ενημερωθεί με email για την παραλαβή του δώρου! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας! Ακολουθεί το βίντεο του νικητή.

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Συνολικά λάβαμε 51 video-συμμετοχές και όλες ήταν καταπληκτικές. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας. Όμως ο τυχερός που θα κερδίσει το Sony Xperia Z3 θα είναι ένας και θα τον ανακοινώσουμε αύριο 18 Δεκεμβρίου στις 18:45 ζωντανά κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Η τεχνολογία μας ενώνει” στο Web TV του Star.gr. Συντονιστείτε αύριο όλοι εδώ!

Ετοιμάστε ένα βίντεο και διεκδικείστε το αδιάβροχο Sony Xperia Z3.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει:

1. Να ετοιμάσετε ένα video που θα λέτε στην κάμερα γιατι θέλετε να κερδίσετε.
Το βίντεο θα πρέπει να το ανεβάσετε πρώτα στο YouTube η σε καποια υπηρεσια file sharing (οπως το dropbox) και μετά να μας στείλετε το link στο email της εκπομπής -> WebTechTV@star.gr με το όνομά σας και θέμα: Για τον διαγωνισμό Sony Xperia Z3.
2. Να κανετε share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook.

Το βίντεο μπορείτε να το στείλετε μέχρι και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 15:00 το μεσημέρι. Νικητής θα είναι το βίντεο που θα αρέσει περισσότερο στους συντελεστές της εκπομπής. Ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί στην ζωντανή εκπομπή “Η τεχνολογία μας ενώνει” την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 18:45. Το βίντεο του νικητή θα παρουσιαστεί στην εκπομπή ενώ όλα τα βίντεο που θα στείλετε θα παρουσιαστούν σε σχετικό άρθρο εδώ στο Techblog!

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε το πιο έξυπνο/ τρελό/ αστείο βίντεο που υπάρχει!

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τον διαγωνισμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email της εκπομπής: WebTechTV@star.gr ή αφήστε ένα σχόλιο.

Sony Xperia Z3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 19 Δεκεμβρίου 2014 0:22

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.