Η Google έστειλε κατά λάθος σε πελάτη συσκευές Pixel 3 αξίας δέκα χιλιάδων δολαρίων

Google Pixel 3, Η Google έστειλε κατά λάθος σε πελάτη συσκευές Pixel 3 αξίας δέκα χιλιάδων δολαρίων

Αυτή την εβδομάδα ένας τυχερός αγοραστής Google Pixel 3 ήρθε αντιμέτωπος με μία “αναποδιά” αφού η Google του παρέδωσε συσκευές αξίας πάνω από 9.000 δολάρια, ενώ ο ίδιος απλά ήθελε επιστροφή χρημάτων.

Όπως εξήγησε ο χρήστης του Reddit Cheetohz, έστειλε πίσω το λευκό του Google Pixel 3 και ζήτησε επιστροφή χρημάτων. Αν και η εταιρεία του επέστρεψε τα $80 των φόρων, δεν του επέστρεψε ποτέ τα $900 που κοστίζει η συσκευή.

Επιπλέον, ο ίδιος παρήγγειλε χωριστά ένα Google Pixel 3, αλλά η Google θεώρησε ότι ο πελάτης αγόρασε 10 ροζ Google Pixel 3. Κάπως έτσι ο Cheetohz κατέληξε να έχει στην κατοχή του Google Pixel 3 αξίας $9.000 ή περίπου δέκα χιλιάδων δολαρίων αν προσθέσουμε και τους φόρους.

Σύμφωνα με το Android Police που έκανε την αναφορά, ο αμερικάνικος νόμος λέει πως δεν είναι αναγκασμένος να τα επιστρέψει από τη στιγμή που το δελτίο παραγγελίας έχει το όνομα και τη διεύθυνση του.

Ωστόσο, ο Cheetohz είπε πως έχει προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία με τη Google για να πάρει τα χρήματα του πίσω και να επιστρέψει τις 10 συσκευές. Όμως, από ότι φαίνεται κανένας από τους υπαλλήλους της Google΄, με τους οποίους έχει έρθει σε επικοινωνία, δεν ξέρει τι να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο επίσημος λογαριασμός του Google support στο Reddit απάντησε στη δημοσίευση και υποσχέθηκε ότι θα στείλουν στον Cheetohz προσωπικό μήνυμα, όμως προς στιγμήν δεν έχει γίνει γνωστό τι ειπώθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πραγματικότητα δεν γίνεται να παραγγείλει κάποιος δέκα Google Pixel 3, αφού το μέγιστο όριο ανά παραγγελία που έχει θέση η εταιρεία είναι οι 2 συσκευές. Οπότε, κάπου έγινε ένα μεγάλο λάθος στην όλη διαδικασία.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής Χ.

Αν υπάρχει πρόβλημα, δέχομαι να τα παραλάβω εγώ.

VasilisN9

Οπώς φαίνεται το σύστημα αναγνώρισε ότι ο πελάτης έχει πληρώσει για φόρο 800$ όχι για τις συσκευές και η Google θεώρησε ότι ο πελάτης ήταν φορολογική αποθήκη και δεν έπρεπε να πληρώσει φόρο 🤔. Αφού λοιπόν ο πελάτης είχε πρόβλημα η Google αποφάσισε, να μην του δώσει τα λεφτά, αλλά να του στείλει τις συσκευές που τους αντιστοιχούν 800$ σε φόρο. Κάπως έτσι το εξηγώ. 🤔

Teo

Και αν ήταν Έλληνας λέει ο φίλος στο φίλο: “Μην είσαι χαζός ρε κράτα τα κάνε το κορόϊδο και αν δε στα ζητήσουν πίσω πούλα τα , μην είσαι χαζός άκου τι σου λέω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.