Google: Ετοιμάζει foldable smartphone αλλά θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να το κυκλοφορήσει σύντομα

Google Foldable Smartphone, Google: Ετοιμάζει foldable smartphone αλλά θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να το κυκλοφορήσει σύντομα

Όπως όλα δείχνουν, οι περισσότερες κατασκευάστριες κινητών εργάζονται πάνω στη δημιουργία ενός foldable smartphone. Σύμφωνα με νέες αναφορές, η Google είναι μία ακόμη εταιρεία που δουλεύει πάνω σε αυτή τη τεχνολογία.

Ο επικεφαλής των Google Pixel, Mario Queiroz, σε μία συνέντευξη που έδωσε στο CNET δήλωσε ότι εργάζονται πάνω σε διάφορα πρωτότυπα αναδιπλούμενων συσκευών, αλλά δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος λόγος για τον οποίο οι χρήστες θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν ένα foldable smartphone σήμερα.

Ο Mario Queiroz είπε πως θεωρεί ότι τα foldable τηλέφωνα είναι ιδανικά για όσους θέλουν μεγαλύτερες οθόνες, αλλά αυτό δεν αρκεί για να υπάρξουν αρκετές πωλήσεις. Για να τα αγοράσει ο καταναλωτής ένα προϊόν πρέπει να προσφέρει κάτι το οποίο χρειάζεται και αυτή τη στιγμή τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα είναι απλά πολυτέλεια.

Κλείνοντας τη συνέντευξη του, ο Queiroz είπε ότι προς το παρόν η Google δεν θα ανακοινώσει κάποιο τέτοιο, οπότε όσοι θέλουν ένα Pixel foldable θα πρέπει είτε να περιμένουν, είτε να αγοράσουν ένα άλλο foldable smartphone.

Google Foldable Smartphone, Google: Ετοιμάζει foldable smartphone αλλά θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να το κυκλοφορήσει σύντομα

Να σημειώσουμε πως η Google έχει ήδη προετοιμάσει το Android Q για να υποστηρίζει foldable συσκευές. Τέλος, αν σκεφτούμε ότι οι κύριες εταιρείες που έχουν ανακοινώσει ένα foldable smartphone είναι οι Huawei, Oppo, Samsung και Xiaomi, είναι λογικό η Google να προτιμήσει να περιμένει μέχρι να βρει τον πιο πρακτικό σχεδιασμό.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.