Samsung Galaxy Fold: Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η κυκλοφορία του σύμφωνα με ενημερωτικό e-mail

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η κυκλοφορία του σύμφωνα με ενημερωτικό e-mail

Το Samsung Galaxy Fold ήταν έτοιμο να κυκλοφορήσει και να τραβήξει για μία ακόμη φορά τα φώτα της δημοσιότητες. Ωστόσο, τα πρώτα μοντέλα που δόθηκαν σε previewers παρουσίασαν μία σειρά προβλημάτων και η εταιρεία αναγκάστηκε να ανακαλέσει τις συσκευές και να αναβάλει την κυκλοφορία του αναδιπλούμενου smartphone.

Update: Samsung Galaxy Fold: Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία κυκλοφορίας σύντομα

Μέχρι τώρα, περιμέναμε ότι η Samsung θα ανακοινώσει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy Fold, εφόσον φυσικά έβρισκε λύση σε όλα τα προβλήματα που παρουσιάζει η συσκευή. Αντ’ αυτού η εταιρεία ανέβαλε επ ‘αόριστον την κυκλοφορία του.

Η Samsung έστειλε email σε όσους είχαν προπαραγγείλει ένα Samsung Galaxy Fold λέγοντας τους ότι προοδεύουν και θα ανακοινώσουν νέα ημερομηνία αποστολών στις επόμενες εβδομάδες.

Οι προπαραγγελίες θα ακυρωθούν αυτόματα μέχρι το τέλος του μήνα, εκτός εάν οι αγοραστές ζητήσουν ρητώς κάτι διαφορετικό ή η εταιρεία καταφέρει να αποστείλει το Samsung Galaxy Fold πριν την ημερομηνία ακύρωσης, κάτι που μοιάζει απίθανο.

Εάν έχουμε προ-παραγγείλει ένα Samsung Galaxy Fold, τότε μπορούμε να ακυρώσουμε την παραγγελία μας οποιαδήποτε στιγμή πριν αποσταλούν οι αποσκευές. Η Samsung θα μας χρεώσει μόνο όταν αποστείλει το smartphone σε εμάς, και μόνο τότε. Οπότε, αν θέλουμε να παραμείνουμε στην ουρά αναμονής δεν πρόκειται να χρεωθούμε κάτι έξτρα, τι είχαμε τι χάσαμε.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Τελικά είναι Samsung Fold, Gold ή Hold;

Ekimolaos

Το κείμενο είναι ό,τι νά’ναι, δεν βγάζει κανένα νόημα. Καμία συνοχή. Τελικά αναβάλλεται επ’αόριστον; Ακυρώνεται; Τι γίνεται;

Dimos

Για την κυκλοφορία του, δεν έχει οριστεί ακόμα ακριβής ημ/νια. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία θα ακυρώσει, έως το τέλος του μήνα, όλες τις προπαραγγελίες.(Γιατί εσύ πχ περίμενες αύριο το κινητό, αλλά αυτό θα φτάσει πχ σε 2 μήνες.)
Δεν γράφει πουθενά για ακύρωση μοντέλου. Πού το είδες?
Απ την άλλη, αν εσύ δεν έχεις θέμα να περιμένεις επ αόριστον (δλδ μέχρι να ανακοινώσουν ξανά νέα ημ/νια κυκλοφορίας), στέλνεις mail, και σου κρατάνε την προπαραγγελία.
Απλά πράματα.

Filip

Παιδιά και την προηγούμενη φορά που η Samsung ανακοίνωσε την αποστολή πάλι το ίδιο γράψατε στον τίτλο του άρθρου. Νομίζω ότι δεν ξέρετε ότι “επ’ αοριστον” σημαίνει για πάντα. Οριστικά, πως αλλιώς να το πω… Με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε τι ακριβώς συνέβη τελικά.

Dimos

Επ’ αόριστον (Κάτι που δεν έχει οριστεί) – Πιθανότατα και να μην οριστεί βέβαια ποτέ, οπότε εκεί πάμε στο επ’ άπειρον (Για πάντα).
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, με το επ΄αόριστον, εννοούν οτι δεν το έχουν ακόμα προγραμματίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.