Smartphones

Google: Εξέδωσε ενημέρωση Απριλίου για τα Pixel

Όπως και κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, έτσι και αυτή, η Google κυκλοφόρησε ενημέρωση Android για τα Pixel της.

Η ενημέρωση Απριλίου έρχεται σε όλα τα Pixel που εξακολουθεί να υποστηρίζει η Google, συμπεριλαμβανομένων και των πρόσφατων Pixel 6 και Pixel 6 Pro.

Αισιοδοξία φέρνει το γεγονός ότι η ενημέρωση των νέων Pixel δεν καθυστέρησε, κάτι που ίσως θα φέρει λιγότερα σφάλματα στις εκδόσεις λογισμικού για τα 6 και 6 Pro.

Η ενημέρωση Απριλίου επιδιορθώνει τρωτά σημεία στην ασφάλεια, ενώ για τα 6 και 6 Pro, βελτιώνει την ασύρματη φόρτιση, η προεπισκόπηση της μπροστινής κάμερας δεν θα εμφανίζεται πλέον με μεγέθυνση σε ορισμένες εφαρμογές και το σφάλμα της πράσινης οθόνης στην προεπισκόπηση της κάμερας διορθώθηκε.

Οι υπόλοιπες βελτιώσεις αφορούν όλα τα Pixel και περιλαμβάνουν τη διόρθωση πολλών σφαλμάτων που εμφανίζονται κατά τη χρήση, συμπεριλαμβανομένου ενός σφάλματος στο System UI κατά τη χρήση εφαρμογών σε λειτουργία Picture-in-Picture.

Ο νέος αριθμός έκδοσης προσδιορίζεται ως SP2A.220405.004 για τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro και SP2A.220405.003 για όλες τις άλλες συσκευές. Η ενημέρωση γίνεται σταδιακά και θα χρειαστούν μέρες -ή και εβδομάδες- για να φτάσει σε όλους.

Επεξεργάστηκε την 5 Απριλίου 2022 16:57

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.