Google Nexus S, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Εδώ και μερικές ώρες η Google διαθέτει σταδιακά την αναβάθμιση σε Android Ice Cream Sandwich για το Google Nexus S. O “Giannis_mathiou” από το myphone.gr αναφέρει ότι αναβάθμισε ήδη το δικό του Nexus S και έχει ανεβάσει ήδη φωτογραφίες στο flickr με “οθονιές” από αυτό. Οι εξελίξεις τρέχουν αυτή τη στιγμή ξημερώματα Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου.

Εσείς αναβαθμίσατε το δικό σας Nexus S;

Πηγή

Kudos to giorgos_rethimno

Επεξεργάστηκε την 17 Δεκεμβρίου 2011 2:06

Σχόλια

  • Ακόμα τίποτα στο δικό μου..Η αναβάθμιση πάει τυχαία στους κατόχους ή ανάλογα με IMEI κλπ?

  • δεν μου το εμφάνιζε σαν ΟΤΑ οποτε απλα το κατέβασα απο τον server της google και το εκανα χειροκίνητα...
    χμμμμ..δεν έχει face unlock..... περίεργο δεν είναι ;;;

  • απλα να προσθέσω οτι λειτουργεί πλεον η δημιουργία συντόμευσης σε εφαρμογές που κατεβάζουμε απο το android market..της εμφανίζει στην αρχικη οθονη κανονικά...κατι ειναι και αυτο...

  • Καλα νεα και μπραβω στη google.Το myphone που το θυμηθηκες,εχει ακομα μελη που ασχολουνται σωβαρα με τα κινητα αλλα μεχρι εκει γιαυτό ειμαι και προτιμαω το trchblog ;-)

  • Είδα εχθές το post και πήγα να δω άν γίνεται τίποτα στο galaxy S2 που έχω και είχε να κάνω μια αναβάθμιση στο firmware. Ξέρετε πότε θα γίνει η αναβάθμιση για το S2?

    • Το αξίζεις! Πες μας από που έχεις αγοράσει το κινητό και πρώτες εντυπώσεις...

  • Το κινητό το πήρα από το Πλαίσιο τον Αύγουστο που ήταν με 300€ γιατί ήταν ευκιαρία.

    Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες! Έχει γίνει πιο γρήγορο, ειδικά στον τομέα browser και gaming (Asphalt 6 -να 'ναι καλά τα 0,10€ της Google-)! Το κινητό πετάει και είναι πολύ πιο εύχρηστο! To WiFi μου φαίνεται "δυνάμωσε" λιγάκι.
    Μόνο "αρνητικό" είναι ότι μειώθηκε κάπως η φωτεινώτητα στο αυτόματο, κατά τ' άλλα είναι πάλι φωτεινή η οθόνη. Επίσης δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί ώς αρνητικό αλλά δεν έχει Face Unlock!
    Χωρίς ούτε ένα bug χωρίς τίποτα!

    Εν αναμωνή για εντυπώσεις απο μπαταρία.

  • Εκανα και γω την αναβαθμιση. Παει πραγματικα πολυ καλα.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι παιζει 720p flash ενω πριν επαιζε μονο μεχρι 360ρ.

  • Κρίμα μόνο για το Face Unlock....αντε να παίρνουμε σειρά και εμείς....@Σταύρος πόσο καιρό το έχεις?

  • Παιδιά έχω κάνει τα παντα για να αναβαθμίσω το nexus s που αλλά δεν το εχω καταφερει.Ποιον ιστότοπο πρέπει να επισκεφθώ για να κατεβάσω το ice cream sandwich;Περιμενω απάντηση συντομα

  • καλημερα,
    μπορει να μου πει καποιος πως θα κατςβασω και απο που την αναβαθμιση ωστε να την κανω manual? (εχω nexus s φυσικα) , θελει το κινητο να ειναι rooted?

    ευχαριστω

  • Το SGS2 διάβασα ότι θα πάρει επίσημα αναβάθμιση σε ICS το 2ο τετράμηνο του 2012, άρα να περιμένετε κατά αύγουστο και αργότερα. Μακάρι να μην ισχύει αλλά η samsung δεν ειναι και η πιο γρηγορη στις αναβαθμίσεις (το λέω επειδή έχω το sgs καιρό και είδα τα χάλια της ελληνικής αντιπροσωπείας). Βέβαια ειδα ότι στο 2 δίνει τις αναβαθμίσεις πιο γρήγορα αρα υπάρχει ελπίδα για τους φιλους ακόμα για κάτι πιο γρήγορο.

    Πάντως για τις χειροκίνητες αναβαθμίσεις είδα ότι είναι με βάση τον πάροχο. Στην αμερική πχ δεν έχουν παρει όλοι ακόμα, πηραν πρώτα τα T-mobile, των αλλων δικτύων δεν ξέρουν τι παίζει (https://androidandme.com/2011/12/devices/ice-cream-sandwich-update-for-the-nexus-s-headed-out-now/)

    Με τα ελληνικα nexus s δε ξέρω τι παίζει με τέτοια αναβάθμιση, δε βρήκα κάτι επίσημο που να δηλώνει κάτι να κάνουμε..

    υπομονή :p

  • yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh babe ! πωπω μ εφταξες τη μερα Κωστα! ελα να παιρνουμε ολοι σειρα να φαμε παγωτο! Ι<3 MY NEXUS S :)

  • @ ioannis
    απο εδω φιλε μπορεις να κατεβασεις το αρχειο...το μετονομάζεις επειτα σε update.zip (προσεξε να εχει ενα " .zip" στο τελος) το περνας στο κινητο μπαίνεις στο bootloader και το περνας απο εκει..
    https://android.clients.google.com/packages/ota/google_crespo/VQ8PQk_V.zip

    @ apostolos
    διαβαζω οτι για το face unlock απαιτείτε μεγαλύτερη RAM (!!) και υψηλότερης ανάλυσης μπροστινή καμερα....και εμενα δεν μου " κανουν" αυτα σαν δικαιολογίες αλλα ας μην ειμαστε αχαριστοι :)

  • για τα xperia θα κυκλοφορησει μαλλον ιανουαριο πρωτα πρωτα για τα arc και neo :DD
    για το 2x που ρωταει ενα παιδι ποιο κατω...καπου αυγουστο το βλεπω..αφου πηρατε τωρα την 2.3..

  • Κι εγω κάτοχος nexus s είμαι και δέν έχει έρθει τίποτα ακόμη!Ίσως το face unlock να έρθει με κάποιο update.

  • to google nexus δεν εχει σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα με το htc desire? η κανω λαθος ?

    αν εχει τα ιδια φανταζομαι εμεις με το desire θα μεινουμε με το παγωτο στο χερι.. εδω με το ζορι βγαλανε την 2.3... παλι καλα π εχουμε το xda...

  • Παιδια ειμαι κατοχος του κινητου αλλα στις ενημερωσεις συστηματος δεν εμφανιζει κατι καινουργιο και το Samsung Kies δεν συνδεεται καν :( επισης στο myphone αυτο που περιγραφουν ΔΕΝ ειναι official!! Ξερετε τι παιζει ??

  • Custom roms for ever... νανε καλα το xda developers και η cyanogenmod 9 που θα κυκλοφορισει..
    Ευχαριστημενοσ ιδιοκτιτησ του lg optimus 2x με cyanogenmod 7( το κινιτο πεταει!!!)

  • dimitris91
    στους συνδεσμους που εχω ποσταρει εγω αλλα και αλλα παιδιά ειναι απο τους server της Google
    πιο επισημα δεν γινετε :)
    επισης με το samsung kies δεν θα γινει γιατι δεν εχει λογισμικο της samsung μεσα...πχ touchwiz...

  • Λοιπον...την περασα manually λιγο μετα την γνωστοποιηση του link.........μετα απο αρκετες ωρες χρησης κ αφου ξεπερασα τα αρχικα ''ουαο!'' κλπ... ics 4.0.3 δεν ειναι κ οτι πιο stable κυκλοφορει κ σιγουρα σε καμμια περιπτωση δεν συγκρινεται με την αξιοπιστια της 2.3.6. Εχουμε κ λεμε ναι εχει γινει πιο smooth η ολη εμπειρια, τελεία ομως...αρκετες ειναι οι φορες που μπερδευεται κ καθυστερει η αποκριση. η ελευθερη ram μου εχει πεσει στα 50mb απο τα 160mb + περιπου του προηγουμενου firmware...δεν δουλευει το viber (οκ, θεμα εφαρμογης θα μου πεις...ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΟΛΥ!! :P ), o browser ναι μεν γρηγοροτερος ελαχιστα, αλλα μεχρι εκει...τρωει σκαλωματα, η μπαταρια λιγο χειροτερη απο πριν κ ακομη ΔΕΝ εχω λαβει email απο την ωρα που περαστηκε ενω ολες οι ρυθμισεις ειναι οκ...δεν ξερω για εσας παιδια....δεν μου πολυκανει..................τι να φταιει??

  • Ωραια! Ξεκινησαν τα updates αλλα στον πινακα των updates το Galaxy S λεει οτι ισως θα ενημερωθει. Μακαρι να παρει ενημερωση να βγει και ο Γαλαξιας απο την λιστα των πιο τρωτων κινητων

  • done..μολις την περασα...περιμενω...φορτωνει......... παιδια η ram που ειπε πριν ενας φιλος ειναι ιδια με πριν..κανενα προβλημα..175mb ελευθερα.κομπλε. παγωτο και ψιλοχιονο εξω…Φλωριναρα,….

  • update: ακυρο το προηγουμενο post μου που κραζω παιδια....με ενα factory reset ολα γινονται..........μαγικα!!

    ΥΓ Κωστα...ενημερωσε σε παρακαλω τον πινακα ανακοινωσεων οτι σε εμας ΗΡΘΕ απο τωρα...να ψαρωνουν μερικοι-μερικοι....ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!!!
    ΥΓ2 Nexus S for the win...

  • Periklis Tsakanikos, η αναβάθμιση ξεκίνησε προχθές και σταδιακά μέσα σε ένα μήνα θα έχει πάει σε όλους, όπως αναφέρει και η δήλωση της Google στο Twitter (δες το screen shot μέσα στο άρθρο μας). Αν τώρα κάποιος βιάζεται θα πρέπει να ακολουθήσει κάποια από τις λύσεις που αναφέρουν τα παιδιά παραπάνω (διάβασε τα σχόλια). Δεν μπορώ να σε βοηθήσω βήμα-βήμα.

  • Μολις πηρα ειδοποιηση για την αναβαθμηση
    Αυτο που εκανα ειναι ενα factory data reset και ξεμπερδεψα
    Μπορειτε να σωσετε μερικες εφαρμογες στο χωρο usb του κινητου που δεν πειραζετε απο το reset αν δεν του βαλετε την επιλογη της διαγραφης του

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.