Google I/O 2012, Απόψε συζητάμε live για τις ανακοινώσεις

Απόψε το βράδυ ανοίγει τις πύλες του το ετήσιο συνέδριο Google I/O 2012 στο San Francisco και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι ανακοινώσεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πέρισυ είχαμε ανακοινώσεις για τις εκδόσεις Honeycomb 3.1 αλλά και Ice Cream Sandwich, φέτος μεταξύ άλλων αναμένουμε νέα και πληροφορίες για την έκδοση Android Jelly Bean αλλά και το tablet Nexus 7. Εσείς τι περιμένετε;

update: Ανακοινώθηκε επίσημα το Google Nexus 7 με Android 4.1 Jelly Bean.

Το live chat είναι ανοιχτό από τώρα και εκτός από τα σχόλια που μπορείτε να αφήσετε στο άρθρο, έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε και online.

Επεξεργάστηκε την 28 Ιουνίου 2012 12:19

Σχόλια

  • τελικα το techblog κανει διακρισεις, δεν θυμαμαι κατι αντιστοιχο στα προσφατα events της Microsoft, ενα σωστο blog πρεπει να ειναι ανεξαρτητο αλλιως δημιουργει υποψιες για συναλλαγες. Κριμα και ντροπη

    • hahahah! Για Apple και Android έχουμε κάνει για Microsoft όχι ακόμα. Θα μπορούσαμε προχθές για τις ανακοινώσεις σχετικά με τα Windows Phone 8 αλλά δεν κάναμε. Την επόμενη φορά :)

      "Kρίμα και ντροπή" φίλε Anastasie είναι λέξεις που όχι μόνο στο Techblog αλλα ούτε και εσένα προσωπικά δεν σου ταιριάζουν να τις χρησιμοποιείς. Έχεις σκεφτεί να ανοίξεις το δικό σου site και να κάνεις όλα καλά;

  • @cVlachakis Αν ειχα δικο μου site θα αφορουσε μονο τη Microsoft αλλα θα το ελεγα ΚΑΘΑΡΑ, γραψτε και εσεις καθαρα "ειμαστε μονο για iToys/Crapdroids" να μην περιμενουμε αντικειμενικοτητα.

    Τελος παντων, παρασυρομαι καμια φορα και γραφω κατι που το μετανιωνω αλλα με ξερεις εσυ, δεν με παρεξηγεις :( Περιμενω να δω το nexus7, μαλλον θα ειναι competitor του kindle fire, φθηνο με τεραστιο bezel (ναι εχει γινει leak η photo).

  • Αν και λεφτα γιοκ μπαινω καθε μερα στο techblog οχι μονο επειδη γουσταρω την τεχνολογια, αλλα επειδη γουσταρω και το παθος των συντακτων.. Σε πολλα αλλα blog εχω δει υποστηριξη ενος συγκεκριμενου λειτουργικου, εδω ποτε (η εστω σπανια, για να μην ειμαι απολυτος)..

  • (Θα θελα να δωθεί -επιτέλους- στους Έλληνες developers η δυνατότητα πώλησης εφαρμογών στο Google Play.)

  • Μπραβο ρε αναστασιε το βρηκες! Δινει η google προμηθεια στον Βλαχακη για να προωθει το Android! Και το workshop στη θεσσαλονικη βιτρινα ειναι! Μεσα στην αναμπουμπουλα θα γινουν οι "συναλλαγες" κατω απο το τραπεζι. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τι αλλο θα ακουσουμε...?

  • Ήθελα να είμαι στο live αλλά με πήρε ένας φίλος και πήγαμε για ούζα.....next time

  • Παιδιά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Επικοινώνησε μαζί μου το Αναστάσιος και τα βρήκαμε :)

    Σωτήριος Παπαδόπουλος, και 'γω στη μέση έφυγα για Ejekt Festival! ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.