Smartphones

Google: Κυκλοφορεί την ενημέρωση Μαρτίου για τα Pixel 6/ Pixel 6 Pro

Την πιο πρόσφατη ενημέρωση για τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro κυκλοφόρησε – με καθυστέρηση – η Google. Η έκδοση αυτή αναμένεται να διορθώσει ένα σφάλμα λήψης Wi-Fi δύο μηνών, αλλά και πολλά άλλα ζητήματα.

Ωστόσο, αυτή η ειδοποίηση μπορεί να πάρει ημέρες ή και εβδομάδες για να φτάσει σε όλα τα Pixel. Οι κάτοχοι μπορούν να ελέγχουν τα τηλέφωνά τους για το αν μπορούν να κάνουν λήψη της ενημέρωσης.

Η ενημέρωση φέρνει βελτιωμένη νυχτερινή φωτογραφία στο Snapchat, προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα, υποστήριξη για πάρτι παρακολούθησης YouTube στο Google Duo, καθώς και μια νέα λειτουργία Ζωντανών υπότιτλων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνείτε χωρίς καν να μιλάτε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων.

Ακόμα, ενημερώνονται σφάλματα, συμπεριλαμβανομένων «γενικών βελτιώσεων» για τη σταθερότητα και την απόδοση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς και την απόδοση της μπαταρίας και της θερμικής απόδοσης στα τηλέφωνα Pixel 6. Επίσης, επιδιορθώνεται ένα πρόβλημα που προκαλεί τυχαία αποσύνδεση του Wi-Fi.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.