Google Pixel 2 και 2 XL: Πρωταθλητές πωλήσεων την περίοδο των Χριστουγέννων παρά τα προβλήματα

Google Pixel 2 2 XL πρωταθλητές πωλήσεων περίοδο Χριστουγέννων προβλήματα, Google Pixel 2 και 2 XL: Πρωταθλητές πωλήσεων την περίοδο των Χριστουγέννων παρά τα προβλήματα

Η Google φέτος παρουσίασε δύο high-end smartphones τα οποία είναι εξαιρετικές συσκευές από άποψη ισχύος και εμπειρίας χρήσης, όμως απεδείχθησαν εξαιρετικά ελαττωματικά. Ο λόγος για τα Pixel 2 και 2 XL, τα οποία απογοήτευσαν αμέτρητους δυσαρεστημένους κατόχους. Ιδιαίτερα το μεγαλύτερο Pixel 2 XL, εμφάνιζε (και εμφανίζει) συνεχώς δυσλειτουργίες.

Τελικά, φαίνεται όμως πως οι καταναλωτές δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από τις ειδήσεις των τεχνολογικών ειδησεογραφικών πρακτορείων, ακόμα και αν εκείνες αφορούν σε τακτική βάση δυσλειτουργίες για ένα κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με την Localytics, στις Ηνωμένες Πολιτείες το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων είχε δύο πρωταθλητές στην αγορά φορητών συσκευών. Αψηφώντας όλες τις εκτιμήσεις, το Google Pixel 2 βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας ως το κινητό με την μεγαλύτερη αύξηση ενεργοποιήσεων, η οποία έφτασε το 38.61%. Μάλιστα, στην δεύτερη θέση σκαρφάλωσε το Pixel 2 XL με αύξηση 31.41% στις ενεργοποιήσεις, αποδεικνύοντας πως οι αγοραστές δεν… μασάνε.

Google Pixel 2 2 XL πρωταθλητές πωλήσεων περίοδο Χριστουγέννων προβλήματα, Google Pixel 2 και 2 XL: Πρωταθλητές πωλήσεων την περίοδο των Χριστουγέννων παρά τα προβλήματα

Το επετειακό και πολυσυζητημένο iPhone X έμεινε στην τρίτη θέση της λίστας, σημειώνοντας αύξηση 28.72%. Ακολουθούν τα iPhone 8 / 8 Plus με 17.7% και 13.98% αντίστοιχα, οι επόμενες τρεις θέσεις ανήκουν στα iPads και στην… γαλαρία βρίσκονται τα Samsung Galaxy Note 8 / S8 με 9.5% και 2.78%. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί πάροχοι κινητής τηλεφωνίας στις Η.Π.Α. προέβησαν σε ελκυστικές προσφορές ή πλάνα συμβολαίου που περιλάμβαναν τα δύο Pixel 2 μοντέλα, κάτι που πιθανόν να οδήγησε πολλούς υποψήφιους αγοραστές smartphones στην επιλογή τους. Οι συσκευές κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους με άνεση το X, εγείροντας για άλλη μια φορά ερωτηματικά σχετικά με την πραγματική πορεία του στην αγορά.

Αναφορικά με τις συνολικές πωλήσεις των Apple smartphones / tablets, η φετινή περίοδος ήταν αρκετά κερδοφόρα, ξεπερνώντας το 2016. Όμως, η προπέρσινες επιδόσεις εξακολουθούν να είναι οι κορυφαίες για το Cupertino, κάτι που σημαίνει πως τα iPhone 8, 8 Plus και X συνδυασμένα δεν κατάφεραν να πείσουν τους καταναλωτές τόσο όσο τα 6S / 6S Plus. Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως η Localytics υποστηρίζει ότι το μερίδιο του iPhone X στην αγορά αυξάνεται συνεχώς. Αυτό όμως δεν σημαίνει αναγκαστικά πως οι πωλήσεις είναι ικανοποιητικές. Σύντομα θα γνωρίζουμε για τις… πτήσεις του νέου iPhone στην αγορά από την ίδια την Apple. Όπως και να έχει, οι πρωταθλητές της φετινής εορταστικής περιόδου είναι τα Google Pixel 2 και Pixel 2 XL, δείχνοντας τον δρόμο για την εκθρόνιση των iPhones από την κορυφή των Best-Selling κινητών.

Google Pixel 2 2 XL πρωταθλητές πωλήσεων περίοδο Χριστουγέννων προβλήματα, Google Pixel 2 και 2 XL: Πρωταθλητές πωλήσεων την περίοδο των Χριστουγέννων παρά τα προβλήματα

Google Pixel 2 2 XL πρωταθλητές πωλήσεων περίοδο Χριστουγέννων προβλήματα, Google Pixel 2 και 2 XL: Πρωταθλητές πωλήσεων την περίοδο των Χριστουγέννων παρά τα προβλήματα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

και πρωταθλητής προβλημάτων δυο σε ένα!

Λευτερης

Παρα την προπαγανδα επρεπε να λετε. Φοβουνται ολοι οι υπολοιποι (κυριως οι δυο μεγαλοι) την εξελιξη της Google στο hardware καθως τα pixel αποτελουν την ιδανικη υλοποιηση του Android με την καλυτερη συνεργασια υλικου και λογισμικου. Γι’ αυτο μεγαλοποιηθηκαν τα προβληματα του pixel απο τα μεσα. Δε λεω οτι δεν υπηρχαν, αλλα υπαρχουν σε ολα τα κινητα που κυκλοφορουν. Το iPhone 8 με το iOS 11 εχει χιλια προβληματα πολυ σοβαροτερα απο την καλη αλλα οχι τελεια οθονη του pixel 2 XL

giorgosgek

πουλαει ; Δεν νομιζω Τακη…

Chris _BMW

Είπαμε πρόβατα ειναι μονο όσοι αγοράζουν I phone…

Όσοι χρησιμοποιούν Android ειναι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ψαγμένοι και επουδενί δεν πιάνονται κορόιδα για να σκάνε 1000ρικα σε προβληματικές συσκευές ….γιατι οπως λέει και ο φίλος μου ο @james έχουν άπειρες επιλογές …!!!

Αυτό ούτως ή άλλος δεν μας δείχνει και το άρθρο …. Τα καταδίκασαν οι χάκερς ….

Georgerapp

Στην Αμερική λέει παιδιά έτσι;μη μπερδεύουμε τα μπούτια μας.
Και με γενναίες επιδοτήσεις γράφει ετσι;
Και η sony ξεπούλησε τα xz1 την εβδομάδα της black friday τι πάει να πει; ότι ανακάμπτει;
Το θέμα ειναι και εδώ Ελλάδα να δίνουν οι εταιρείες, πάροχοι και κατασκευαστές.
Ας δώσουν και sony samsung huawei pixel ολα τα περνω.
Η τσεπα μου ειναι ο οδηγός μου.

Apostolos

Έχω δει να κρατάει ο κόσμος εκατοντάδες samsung και εκατοντάδες ιφον….pixel ποτέ

Apostolos

Λονδίνο

ΝΙΚΟΣ

Πωπω..Που να μην είχε και τα προβληματάκια του το pixel, τι σκίσιμο θα έριχνε στο I-SHIT ε Κρις?
::))

James

@Chris _BMW εγώ πού κολλάω εδώ πέρα; Στον ύπνο σου με βλέπεις άνθρωπε μου;

Στο δια ταύτα, ναι υπάρχουν άπειρες επιλογές. Κανένας δεν υποχρεώθηκε να πάρει το Pixel επειδή είχε “αποκλειστικό λειτουργικό” ή κάτι που δεν το έβρισκε και αλλού. Εγώ δε θα το έπαιρνα και δόξα το θεό έχω να διαλέξω ανάμεσα σε μυριάδες άλλα.

Chris _BMW

@James

Κολλάς , οταν μεροληπτείς χαρακτηρίζοντας κάποιους με διαφορα κοσμητικά επίθετα οποτε σε συμφέρει …

@ΝΙΚΟ Καλα εννοείτε οτι έχω σκάσει απο το κακό μου που μας πέρασε η Google και δεν με βλέπω να κοιμάμαι το βράδυ …

James

@Chris _BMW εγώ μόνο εσένα θυμάμαι να λες τους άλλους κομπλεξικούς όταν δεν τους αρέσουν τα iPhone.

Chris _BMW

@James

ΟΟΟΧΙ φίλε μου .. Δεν θα μας τα γυρνάς τωρα (οπως πάντα άλλωστε οταν δεν έχεις να αντικρούσεις )

Κομπλεξικους χαρακτηρίζω ανθρώπους εμμονικους , με αντίστοιχα σχόλια σε κάθε άρθρο που αφορά την Apple και την κάθε Apple .
Να σε θυμίσω μήπως το τελευταίο σχόλιο σου σε άρθρο που αφορούσε τις πωλήσεις του Χ ;;;
Εκει εξέφρασα μια διαπίστωση όσον αφορά την ελληνική αγορά και τσουπ σχόλιο σου να μην το χαρακτηρίσω ( καλα στον ύπνο σου με έβλεπες ) ..
Για να μην λέμε και οτι θελουμε και οπως μας συμφέρει ..

ΝΙΚΟΣ

Εννοείται πως δεν κοιμάσαι. Εδώ κανεις mentions στον James σε άρθρο που δεν σχολίασε.Σε τρώει μια χαρά 😁😐
Κρις πονάς ; πολύ; Κοίτα να συνηθίσεις

James

@Chris _BMW να αντικρούσω τί ρε Χρήστο; Που χωρίς να έχω σχολιάσει στο άρθρο με αναφέρεις και λες πως μεροληπτώ; Σε λίγο θα με αναφέρεις και στα έγγραφα της δουλειάς σου 😛

Chris _BMW

@ΝΙΚΟ

Οταν εγώ και ο @james σχολιάζαμε σε αυτό το σάιτ εσυ τελειώνεις το σχόλιο .. Οποτε άσε τι κάνω εγώ και ο James και κοιτά να χαρείς την νίκη σου ..

Chris _BMW

* τελειωνες το σχολείο

Chris _BMW

@James

Ξερεις πολυ καλα γιατι σε ανέφερα ..
Εσυ δεν μου έλεγες οτι όσοι αγοράζουν Android ειναι πιο ψαγμένοι κ δεν δέχονται οτι τους πλασάρουν γιατι έχουν περισσότερες επιλογές;;
Δεν διακρίνω κάτι τέτοιο στο άρθρο ειδικά για τα φετινά Pixel ..
Και μη μου πεις οτι αν στη θέση των Pixel (με τα τόσα προβλήματα φέτος ) ήταν κάποιο I phone κ παρουσίαζε αυτές τις πωλήσεις δεν θα ειχαμε 10αδες σχόλια απο κάτω με τα προαναφερθέντα κοσμητικά επίθετα ;;;
Κάνω λαθος ;;

James

@Chris _BMW κάνεις λάθος. Το άρθρο δε λέει για αριθμό πωλήσεων, αλλά για ποσοστά. 38% αυξηση μπορεί να σημαίνει οτι πουλούσε 1000 κομμάτια και τα Χριστούγεννα πούλησε 1380. Οι πωλήσεις των Pixel είναι ελάχιστες μπροστά στις συνολικές πωλήσεις Android. Τα ποσοστά του Oreo το επιβεβαιώνουν. Σιγουρα υπάρχουν άτομα κολλημένα με εταιρίες που θα έπαιρναν οτι βγάλει η Σόνυ, η Google, η Samsung κλπ, αλλά οι περισσότεροι δε δίνουν δεκάρα, γι’αυτό βλέπουμε εταιρίες να ανεβοκατεβαίνουν κάθε χρόνο. Το αντίθετο συμβαίνει με την Apple, όπου οι πολλοί θα πάρουν ό,τι βγάλει, όσο και να κάνει και λίγοι θα αναρωτηθούν αν υπάρχουν εναλλακτικές.

ΝΙΚΟΣ

ωωωωωω τι μου είπες ο Κρις !!! χχαχαχαχαχα. Είσαι φοβερός!!
Όταν σχολίαζες εσύ παλαίουρα, γκουρού του techblog !

Nt Z.

Έλεος ρε μάγκες. Έχουνε καταντήσει να μσκωνουμε για ανοησίες μεταξυ μας σαν παιδάκια ποιος την εχει μεγαλύτερη. Φτάσαμε να είμαστε τόσο πρόβατα σε μάρκες που άλλος λέγεται George_iphone, άλλος Steve_Samsung, άλλος nick_mercedes, σαν ανήλικα 12χρονα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.