Google Pixel 2 και Pixel 2 XL: Αναφορές για τυχαία αποσύνδεση από το Wi-Fi

Google Pixel 2 και Pixel 2 XL τυχαία αποσύνδεση Wi-Fi, Google Pixel 2 και Pixel 2 XL: Αναφορές για τυχαία αποσύνδεση από το Wi-Fi

Αν πέρναγαν τα Χριστούγεννα και δεν υπήρχαν τουλάχιστον μια με δύο αναφορές για δυσλειτουργίες των Pixel 2 και Pixel 2 XL, κάτι δεν… θα πήγαινε καλά. Δυστυχώς οι ναυαρχίδες της Google έχουν απογοητεύσει μια μεγάλη μερίδα των κατόχων τους, εξακολουθώντας να παρουσιάζουν ζητήματα.

Αυτή την φορά, το νέο πρόβλημα αφορά την συνδεσιμότητα των συσκευών με το Wi-Fi. Τα δύο smartphones φαίνεται να αποσυνδέονται ξαφνικά από το δίκτυο χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Παράπονα των εξουθενωμένων (από τις δυσλειτουργίες) χρηστών για το συγκεκριμένο θέμα είναι αναρτημένα τόσο στο Reddit, όσο και σε άλλους διαδικτυακούς κοινωνικούς χώρους. Να σημειωθεί πως οι ξαφνικές αποσυνδέσεις παρατηρούνται ακόμα και σε κάποια Pixel μοντέλα του προηγούμενου έτους.

Το πρόβλημα μάλλον εντοπίζεται στην νεότερη έκδοση του Android Oreo, ενώ επίσης παρατηρείται σε χρήστες με συγκεκριμένους τρόπους σύνδεσης δικτύου. Η Google είναι ενήμερη για το ζήτημα και καλεί όλους τους κατόχους Pixel 2 smartphones που αντιμετωπίζουν το θέμα να αναρτήσουν περισσότερες πληροφορίες για την σύνδεση τους στο διαδίκτυο. Ας ελπίσουμε ο κατασκευαστής να επιλύσει το ζήτημα γρήγορα. Παρακάτω παρατίθεται η ανάρτηση εκπροσώπου της Google για τις ξαφνικές αποσυνδέσεις:

Google Pixel 2 και Pixel 2 XL τυχαία αποσύνδεση Wi-Fi, Google Pixel 2 και Pixel 2 XL: Αναφορές για τυχαία αποσύνδεση από το Wi-Fi

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

beta testing στα μεγαλεια του

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αβαντι maestro!!!!! ΔΩΣΕ ……!!!!!!

Μανώλης

τρομερή αρνητική δημοσιότητα και μάλιστα δικαιολογημένη για τόσο ακριβά κινητά!!! 🙁

Μάκης

Τι να πω πραγματικά για το κόσμο που έσκασε ένα κάρο λεφτά για τα “Pixel 2 και Pixel 2 XL” και τελικά να έχει στα χέρια του αυτό το πράμα!
Πραγματικά είναι ήρωες και έχουν γαϊδουρινή υπομονή έχοντας μάλιστα αυτήν την αντιμετώπιση ως χρήστες!

Υγ Επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά από μεριάς Google που δεν τολμάει να παραδεχτεί ευθέως ότι απέτυχε παταγωδώς με τα Pixel, και να αποζημιώσει τους ταλαιπωρημένους κατόχους είτε επιστρέφοντας τους όλα τα χρήματα που πλήρωσαν, είτε αγοράζοντας τους όποιο smartphone επιλέξουν αυτοί ανάλογης αξίας φυσικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.