Google Pixel 2: Προβλήματα με οθόνη και μικρόφωνο

Google Pixel 2 προβλήματα, Google Pixel 2: Προβλήματα με οθόνη και μικρόφωνο

Προβλήματα που σχετίζονται με την οθόνη και το μικρόφωνο των Google Pixel 2 και Pixel 2 XL αναφέρουν χρήστες online, τα οποία φαίνεται ότι ήδη γνωρίζει η Google.

Σύμφωνα με τις αναφορές, μια συσκευή Pixel 2 βρέθηκε να έχει προβληματικό λογισμικό κλήσεων και το μικρόφωνο στη διάρκεια των κλήσεων παρέμενε κλειστό, ενώ λειτουργούσε κανονικά όταν κατέγραφαν βίντεο. Σύμφωνα με τον χρήστη, το ίδιο σφάλμα καθιστά αδύνατη τη χρήση του Google Assistant.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, η Google γνωρίζει το ζήτημα και εργάζεται για να το επιλύσει, αλλά παραμένει ακόμη ασαφές αν το πρόβλημα αφορά μόνο στα Pixel 2 καθώς υπάρχουν και μερικές παρόμοιες αναφορές για το πρώτο μοντέλο.

Ένα άλλο πρόβλημα που φαίνεται να αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Google Pixel 2 XL είναι ότι η οθόνη μπορεί ξαφνικά να αρχίσει να τρεμοπαίζει και να εμφανίζει ξαφνικές λάμψεις.

Αυτό το πρόβλημα έχει αναφερθεί από μικρότερη μερίδα χρηστών. Η Google αναφέρει ότι ήδη ερευνά αυτές τις αναφορές, οι οποίες σχετίζονται με τις διαδικασίες ελέγχου ποιότητας της LG.

Προηγούμενες αναφορές σχετικά με τις οθόνες των συσκευών Pixel 2 περιλάμβαναν χλωμά χρώματα και σημαντική παραμόρφωση από μία συγκεκριμένη γωνία αλλά και ανάμειξη των χρωμάτων σε ορισμένες περιπτώσεις.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

γιατι το pixel 2 τοσα προβλήματα ποιος το κατασκευάζει?

Darth

edit: βρηκα η lg το φτιαχνει…. οκ καμία έκπληξη δεν μου προκαλεί καθώς lg κινητό της προκοπής εχει να φτοιαξει απο της εποχές του optimus g (ενωω χωρίς κατασκευαστικά προβλήματα )

dim

Τα χλωμά χρώματα είναι για την οθόνη του 2 XL όχι του 2. Το 2XL το φτιάχνει η LG και το 2 η HTC απ’όσο νομίζω Δυστυχώς η Google ξύπνησε μια μέρα και αποφάσισε να το παίξει Apple και απλά μετονόμασε το Nexus σε Pixel και κότσαρε +500$ στην τιμή. Γιατί τι καλύτερο έχει το Pixel από το Nexus δηλαδή; Μόνο την κάμερα. Άντε και λίγο την κατασκευή, και λέω λίγο γιατί πλέον όλοι βγάζουν μεταλλική κατασκευή..και το nexus 6p ήδη ήταν τέτοιο. Τώρα που χρεώνεις 900$ όμως δεν χωράνε τέτοιες αστοχίες που παλιά κάναμε τα στραβά μάτια γιατί τα Nexus ήταν σε καλή τιμή σχετικά. Σε αυτή την τιμή πρέπει να’σαι όσο καλή είναι η Apple και η Samsung. Και δυστυχώς για μένα η Google έχει μια μακρά νοοτροπία που φτιάχνει πράγματα μισοκαλά. Προβλήματα που δε φτιάχνονται ποτέ κλπ. Εκτός από όσα αναφέρει το άρθρο το μικρόφωνο επίσης στο βίντεο είναι άθλιο. Βάλτε στο youtube να δείτε. Είναι χειρότερο και απο το iphone που παραδοσιακά είναι χειρότερο απο samsung γιατί γράφει μονοφωνικό ήχο. Δηλαδή στα 900$ δε μπορούσε να βάλει ενα στερεφωνικό αξιοπρεπές μικρόφωνο; Πέρυσι μας έλεγε ότι το OIS στην κάμερα δε χρειάζεται και οτι αρκεί το EIS.… Συνέχεια »

bezilys

Αυτά να τα βλέπουν τα κορόιδα που σκάνε χιλιάρικα για νέες ναυαρχίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.