Google Pixel 2: Έρχεται αναβάθμιση για το πρόβλημα ήχου

Google Pixel 2 πρόβλημα ήχου, Google Pixel 2: Έρχεται αναβάθμιση για το πρόβλημα ήχου

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι αναβαθμίσεις λογισμικού για το πρόβλημα ήχου που αντιμετωπίζουν οι συσκευές Google Pixel 2 και Pixel 2 XL.

Τα πολυαναμενόμενα smartphones της εταιρείας δεν έκαναν την καλύτερη των εκκινήσεων καθώς πολλοί χρήστες ανέφεραν διάφορα προβλήματα στις οθόνες, ενώ αργότερα υπήρξαν και αναφορές ότι ο ήχος δεν ενεργοποιούταν στις κλήσεις, αλλά λειτουργούσε κανονικά όταν γινόταν εγγραφή ήχου.

Αργότερα, υπήρξαν κι άλλες αναφορές για την ποιότητα του εγγεγραμμένου ήχου όταν κάποιος πραγματοποιούσε λήψη βίντεο. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι οποίες αφορούσαν μόνο το Pixel 2 XL, ο ήχος πολλές φορές ήταν αλλοιωμένος.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της εταιρείας, όπως ανέφεραν στο CNET και στο Android Police, η Google ήδη γνωρίζει το ζήτημα και προς αυτή την κατεύθυνση σκοπεύει να λανσάρει σύντομα αναβαθμίσεις στο software εντός των επόμενων εβδομάδων.

Ταυτόχρονα, η Google ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει την εγγύηση των συσκευών σε δύο έτη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.