Google Pixel 2 XL: Εικόνα σε θήκη δείχνει τα μειωμένα bezels

Google pixel 2 xl bezels, Google Pixel 2 XL: Εικόνα σε θήκη δείχνει τα μειωμένα bezels

Εικόνα που διέρρευσε φέρεται να απεικονίζει το Google Pixel 2 XL επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι θα έρχεται με μικρότερα bezels από το Pixel 2.

Στη φωτογραφία διακρίνεται το Google Pixel 2 XL σε θήκη. Πρόκειται για μία από τις λίγες φωτογραφίες όπου μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από την μπροστινή όψη του.

Διακρίνουμε λοιπόν ότι όντως το Pixel 2 XL θα έρχεται με μικρότερα bezels από το Pixel 2. Όχι ανύπαρκτα βέβαια, αλλά λιγότερο εμφανή σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Το Pixel XL.

Επιπλέον, από τη φωτογραφία διακρίνουμε ότι τα ηχεία βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά, οπότε κάποιος χώρος από τα περιθώρια χρησιμοποιείται για αυτά.

Επίσης, η οθόνη φαίνεται να έχει στρογγυλεμένες άκρες, κάτι που είναι η συνήθης τάση στις μέρες μας ενώ η οθόνη θα είναι πιθανότατα OLED από την LG.

Τέλος, από την εικόνα διακρίνουμε το ανασχεδιασμένο Pixel Launcher με την μπάρα αναζήτησης του στο κάτω μέρος, μεταξύ του app dock και των «πλήκτρων» πλοήγησης.

Το Google Pixel 2 XL αναμένεται να παρουσιαστεί μαζί με το Google Pixel 2 σε δύο μέρες στις 4 Οκτωβρίου.

[update] Πριν λίγο εμφανίστηκε και η φωτογραφία χωρίς τη θήκη η οποία παρατίθεται παρακάτω.

Google pixel 2 xl bezels, Google Pixel 2 XL: Εικόνα σε θήκη δείχνει τα μειωμένα bezels

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mech.al.

S8 active εσυ;;;

thanoik

Σιγά ρε mech.al. κατευθείαν s8 εσύ iPhone 8 εσύ την ίδια καραμέλα καθε φορά μας τα εχετε ζαλίσει έχετε καταντήσει γραφηκοί, αντί να πείτε κάτι εποικοδομητικό λέτε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά δείτε το τηλέφωνο απο κοντά πρώτα και μετά κρίνετε

Ante_geia

@τthanoik όχι φίλε μου. Το Google Pixel ήταν μια κακή αντιγραφή του iphone. Ήταν σαν να είχες έναν Κινέζο κλώνο του iPhone στα χέρια σου. Ας ελπίσουμε ότι το Google Pixel 2 θα αξίζει τα λεφτά του. Γιατί για να δώσεις 1000€ για ένα κινητό που δεν είναι καν αδιάβροχο, δεν έχει microSD, ασύρματη φόρτιση, OIS, καλό ram optimization και καλή μπαταρία τότε απλά πετάς τα λεφτά σου. Ο καθένας τα κάνει ότι θέλει τα λεφτά του. Άλλοι τα πετάνε στα σκουπίδια, και άλλοι αγοράζουν Google Pixel.

Αν με ρωτάς το Motorola και της Huawei μου άρεσαν περισσότερο απ όλα.

mech.al.

Γιατι ρε thanoik ψεμα ειναι; Το μπροστινο μερος ειναι μεταξυ LG G6 με S8 active… Ασε που θα ερθει με ενα μονο χρωμα (ασπρομαυρο) το πισω μερος στο XL. Σχεδιαστικα μαπα το κανονικο και χλ απλα μετριο μερχι στιγμης.

Παπαροκας tiamat

ο αντε γεια τα λεει ορθα. στη παρουσιαση του πρωτου πιξελ οι ιδιοι το συγκριναν με iphone θυμαμαι…. σιγουρα εχουν οραμα να γινουν μια μερα το αντιπαλο δεος γι αυτο η εξαγορα της motorola και τωρα οι αλλαξοκωλιες με την htc για τις πατεντες της.

καλα κανει βεβαια απο τη μερια των συμφεροντων της,αλλα ας βρει αλλου νεα θυματα για τις υπερφιλοδοξες μπουρδες της των 900 ευρω!

τα nexus ηταν η αληθινη υποσταση του android , τα pixel ειναι τα iphone wanna be!

αντε γεια ξεχασες οτι πανω στην υπερπροσπαθεια της να μοιασει στο iphone αφαιρεσε χωρις κανεναν λογο και αυτη την υποδοχη ακουστικων!

Jorge

Εγώ ακόμα θέλω να δω τα κορυφαία κινητά GPE. όπως παλιά! Δηλαδή Hardware από εταιρίες Hardware και Software από την Google που σε αυτό το κομμάτι το έχει !

mech.al.

@jorge αντι για google play edition συσκευες η google προωθει το προγραμμα android 1 απο καθε εταιρια με midrange συσκευες (το πρωτο μειων) και το αλλο ειναι οτι καθυστερει να ερθει επισημα ευρωπη. Φαντασου τωρα η πρωτη συσκευη που θα κανει ντεμπουτο στη αμερικη ειναι το μοτο χ4 χωρις να ειναι γνωστο αν θα ερθει ευρωπη η αντροϊντ 1 εκδοση…

Jorge

Ναι, άλλο το Android One. (Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει Ελλάδα το Xiaomi Mi A1)
Εγώ μιλάω για ένα Flagship Smartphone (τύπου S8, G6) με καθαρό Android ελεγχόμενο από την Google.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.