Google Pixel 3: Πρόβλημα στην κάμερα δημιουγεί κούνημα στο viewfinder

Τα Google Pixel έχουν αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες κάμερες που μπορούμε να βρούμε σε Android συσκευές. Ωστόσο, πρόσφατες αναφορές θέλουν το viewfinder των Google Pixel 3 να παρουσιάζει έντονο κούνημα.

Google Pixel 3, Google Pixel 3: Πρόβλημα στην κάμερα δημιουγεί κούνημα στο viewfinder

Το πρόβλημα αυτό φαίνεται να επηρεάζει μόνο την πίσω κάμερα των Google Pixel 3. Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει αναφορές για τις παλαιότερες σειρές της εταιρείας, ούτε καν για το Pixel 3 XL ή τη selfie κάμερα των smartphones.

Επιπλέον, αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι εάν κλείσουν και ανοίξουν μερικές φορές την εφαρμογή της κάμερας το πρόβλημα διορθώνεται. Δυστυχώς, όμως η όλη διαδικασία αποτρέπει τους χρήστες από τη λήψη αυθόρμητων φωτογραφιών, στις οποίες θα μπορούσαν να απαθανατίσουν την κάθε στιγμή.

Ένα μέλος των φόρουμ της Google θεωρεί ότι το πρόβλημα είναι το OIS και πρότεινε στους χρήστες να κάνουν boot τη συσκευή τους σε safe mode και να ελέγξουν αν φταίει κάποια εξωτερική εφαρμογή.

Επίσης, προσθέτει ότι αν το πρόβλημα παραμένει τότε η λύση είναι να καλέσουν την υποστήριξη των Pixel και να ζητήσουν η συσκευή επιδιόρθωση ή αντικατάσταση της συσκευής.

Ένας χρήστης αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και κάλεσε την υποστήριξη. Το άτομο με το οποίο μιλούσε του πρότεινε να απεγκατάσταση τις ενημερώσεις του app της κάμερας και να τρέξει την εφαρμογή σε safe mode. Επίσης, του είπε ότι εάν το πείραμα δεν λειτουργούσε θα έπρεπε να κάνει factory reset το Google Pixel 3. Δυστυχώς, σύμφωνα με τον ίδιο, και βάση των σχολίων που κάνουν οι υπόλοιποι χρήστες, καμία από τις παραπάνω προτάσεις δεν λειτουργεί.

Εκτός από τις γραπτές αναφορές, ένας χρήστης του YouTube δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει το bug. Ωστόσο, το βίντεο αποκαλύπτει ότι το πρόβλημα είναι στην κάμερα της συσκευής. Αν κάτι τέτοιο ισχύει τότε φταίει το hardware και η μόνη λύση είναι η αντικατάσταση όλων των συσκευών.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.