Google Pixel 3a: Διέρρευσε το κουτί και οι τιμές, επιβεβαιώθηκε ο σχεδιασμός και κάποια χαρακτηριστικά

Εμφανίστηκαν νέες εικόνες από τη συσκευασία λιανικής πώλησης του Google Pixel 3a, οι οποίες επιβεβαιώνουν έμμεσα την επιλογή του μωβ χρώματος και αποκαλύπτουν μερικές λεπτομέρειες για τη συσκευή.

Το κανάλι στο YouTube, This is Tech Today, αναφέρει ότι το Google Pixel 3a θα κυκλοφορήσει σε δύο επιλογές αποθηκευτικού χώρου, 64GB και 128GB. Η συσκευασία δείχνει ένα ανοιχτό μωβ Google Pixel 3a και μας θυμίζει αρκετά αυτή του Pixel 3.

Επίσης, μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε το πλευρικό της συσκευασίας η οποία δεν αποκαλύπτει πολλές προδιαγραφές, αλλά επιβεβαιώνει το μέγεθος οθόνης των 5,6 ιντσών και τον επίσημο αριθμός μοντέλου της βορειοαμερικανικής έκδοσης που είναι G020G. Αυτή η έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά.

Την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε renders του Google Pixel 3a που αποκάλυπταν ένα ανοιχτό μωβ χρώμα και ένα κίτρινο κουμπί απενεργοποίησης, τα οποία επιβεβαιώνονται από τη συσκευασία.

Σύμφωνα με το This is Tech Today η τιμή του Google Pixel 3a θα είναι $399 ή 355€ και του Google Pixel 3a XL $479 ή 425€. Αν η Google εξοπλίσει αυτή τη midrange συσκευή με premium επιπέδου κάμερα ίσως δει αρκετή επιτυχία στα Google Pixel 3a και 3a XL.

Με βάση τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, το Google Pixel 3a θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 670 και 4GB μνήμη RAM, και θα έχει 3,5 θύρα ακουστικών. Τέλος, τα Google Pixel 3a και 3a XL θα ανακοινωθούν στις 7 Μαΐου, στη Google I/O 2019.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Μαΐου 2019 8:25

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.