Smartphones

Google Pixel 3a και Pixel 3a XL: Διέρρευσε επίσημο διαφημιστικό υλικό με πολλές λεπτομέρειες [εικόνες]

Η Google θα ανακοινώσει τα Google Pixel 3a και Pixel 3a XL στις 7 Μαΐου. Τα leaks προφανώς δίνουν και παίρνουν, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα διαρρεύσουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, καθώς και αρκετό διαφημιστικό υλικό που δείχνει τις midrange συσκευές από κάθε πλευρά και σε τρία χρώματα.

Έχουμε ήδη δει την άσπρη και μωβ παραλλαγή των Google Pixel 3a και Pixel 3a XL, και γνωρίζουμε ότι θα έχουν αντίστοιχα πορτοκαλί και κίτρινο κουμπί απενεργοποίησης. Ωστόσο, χάρη σε αυτό το leak μάθαμε ότι η μαύρη έκδοση δεν θα έχει κάποιο ιδιαίτερο χρώμα στο συγκεκριμένο κουμπί.

Το διαφημιστικό υλικό αποκαλύπτει ότι τα Google Pixel 3a και Pixel 3a XL θα είναι εξοπλισμένα με Night Sight, ένα χαρακτηριστικό που έγινε διαθέσιμο στα Pixels του 2018. Επιπλέον, θα έχουν Motion Focus και Portrait Mode και θα προσφέρουν απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στο Google Photos.

Επιπλέον, τα Google Pixel 3a και Pixel 3a XL θα έχουν λαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας και νέες εκδόσεις λογισμικού για τουλάχιστον τρία χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι θα πάρουν το Android Q, R και S. Οι συσκευές είναι επίσης εξοπλισμένες με λειτουργία γρήγορης φόρτισης, Call Screen και το custom-made Titan M chip ασφαλείας.

Όσον αφορά το υπόλοιπο hardware, το Google Pixel 3a θα έχει 5,6 ίντσες οθόνη και 3.000mAh μπαταρία, ενώ το Google Pixel 3a XL θα έχει 6 ίντσες οθόνη και 3.700mAh μπαταρία. Το οικονομικότερο μοντέλο λέγεται ότι θα έχει τον Snapdragon 670 και το XL τον Snapdragon 710.

Άλλα χαρακτηριστικά των midrange συσκευών είναι οι 12.2 MP διπλές πίσω κάμερες, η 8MP selfie κάμερα, τα 4GB μνήμης RAM, τα 64GB ή 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, φυσικά το Android 9 Pie και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επιπλέον, τα Google Pixel 3a και Pixel 3a XL θα διαθέτουν και αισθητήρες Active Edge.

Τέλος, σύμφωνα με προγενέστερο leak γνωρίζουμε ότι το Google Pixel 3a θα κοστίζει $399 ή 355€ και η τιμή του Google Pixel 3a XL θα ξεκινάει από τα $479 ή 430€.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.