Google Pixel 4: Εμφανίστηκε στα χέρια χρήστη σε δημόσιο χώρο

Pixel 4, Google Pixel 4: Εμφανίστηκε στα χέρια χρήστη σε δημόσιο χώρο

Το πολυαναμενόμενο Google Pixel 4 εμφανίστηκε στα χέρια χρήστη ο οποίος το χρησιμοποιούσε σε δημόσιο χώρο. Στην φωτογραφία μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα το τετράγωνο πλαίσιο της κάμερας το οποίο επιβεβαίωσε η Google στο Twitter το προηγούμενο διάστημα. Να υπενθυμίσουμε ότι τον προηγούμενο μήνα η συσκευή εμφανίστηκε στα χέρια tester.

Ο Luis – αναγνώστης του 9to5Google – εντόπισε το Pixel 4 στο μετρό του Λονδίνου στα χέρια ενός χρήστη και αμέσως κατάλαβε ότι το smartphone ανήκει στην Google αφού αναγνώρισε το τετράγωνο πλαίσιο.

Η νέα ανανεωμένη σειρά της Google θα διαθέτει τριπλή κάμερα και θα ενσωματώνει έναν 16MP telephoto φακό. Επιπλέον, renders αποκάλυψαν ότι στο μπροστά μέρος θα ενσωματωθεί οθόνη χωρίς notch ή punch hole, η οποία θα φιλοξενεί και αισθητήρα IR.

Τα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL θα τροφοδοτούνται από τον high-end Snapdragon 855 σε συνδυασμό με 6GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο που θα ξεκινάει από 128GB. Η νέα Pixel σειρά θα φέρει και την επόμενη έκδοση του λειτουργικού της Google, Android Q. Ο διάδοχος της Pixel 3 σειράς αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο, δεν γνωρίζουμε όμως την ακριβή ημερομηνία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Google Google Pixel 4

Google: Συμβιβασμός 8 εκατ. δολαρίων για τις “παραπλανητικές” ραδιοφωνικές διαφημίσεις Pixel 4

Tην περασμένη χρονιά, η πολιτεία του Τέξας μήνυσε την Google για παραπλανητικές ραδιοφωνικές διαφημίσεις για τη σειρά Pixel 4.

Smartphones Google Google Pixel 4 Google Pixel 4 XL

Pixel 4/ 4 XL: Έφτασε η τελευταία τους εγγυημένη ενημέρωση λογισμικού

Η Google κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Pixel Οκτωβρίου, η οποία θα είναι και η τελευταία που έχει προγραμματιστεί για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Smartphones featured Google Pixel 4

Pixel 4 έλαβε κατά λάθος ενημέρωση με Android 13

Αν και το περιμένουμε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ένας κάτοχος Pixel 4 έλαβε πρόσφατα την ενημέρωση Android 13 στις 23 Ιουνίου.

Smartphones Google Google Pixel Google Pixel 4

Google Pixel 4: Κάποιοι χρήστες έχουν εκ νέου πρόβλημα με το Face Unlock

Με το τελευταίο update των Google Pixel 4 φαίνεται να επανήλθε για κάποιους χρήστες το πρόβλημα του Face Unlock, καθώς δε τους αναγνωρίζει.