Google Pixel 4 και 4 XL: Διέρρευσε λίστα με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Google Pixel 4, Google Pixel 4 και 4 XL: Διέρρευσε λίστα με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Μένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από το Made by Google event και την επίσημη παρουσίαση των Google Pixel 4 και 4 XL. Ωστόσο, κάποιες ιστοσελίδες τεχνολογίας έχουν στα χέρια τους test units και διαρκώς κυκλοφορούν πληροφορίες για τα smartphones.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε μερικά από τα χαρακτηριστικά των Google Pixel 4 και τα πάντα για τον σχεδιασμό τους, είτε από διάφορα leaks ή από επίσημα teasers και renders. Τώρα, το 9to5Google βρήκε μία πλήρη λίστα με τα χαρακτηριστικά και των δύο smartphones και το περιεχόμενο της συσκευασίας τους.

Google Pixel 4, Google Pixel 4 και 4 XL: Διέρρευσε λίστα με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Αρχικά, και τα δύο Google Pixel 4 είναι εξοπλισμένα με τον Snapdragon 855, έχουν 6GΒ μνήμη RAM και 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Οι πίσω κάμερες των smartphones είναι δύο, η κύρια έχει 12MP αισθητήρα με Dual-Pixel και η δευτερεύουσα είναι ένας τηλεφακός 16MP. Επιπλέον, τα νεότερα τηλέφωνα της εταιρείας θα έχουν USB type-C, στερεοφωνικά ηχεία, Face Unlock, Motion Sense και Titan M Security Module.

Οι διαφορές των Google Pixel 4 και 4 XL εντοπίζονται στην οθόνη και τη μπαταρια. Το Pixel 4 έχει OLED Full HD+ Smooth Display 5,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και Ambient EQ, και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.800mAh.

Από την άλλη, το Pixel 4 XL έχει OLED Quad HD+ Smooth Display στις 6,3 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και Ambient EQ, και η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3.700mAh.

Ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με τη λίστα των χαρακτηριστικών οι συσκευές θα έχουν “Pixel Neural Core”, κατά πάσα πιθανότητα ο όρος αυτός αναφέρετε σε κάποιο χαρακτηριστικό της κάμερας το οποίο αντικατέστησε το “Pixel Visual Core” που είχαν τα προηγούμενα Google Pixels.

Google Pixel 4, Google Pixel 4 και 4 XL: Διέρρευσε λίστα με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Τέλος, στο κουτί των Google Pixel 4 θα υπάρχει ένα USB type-C σε USB type-C καλώδιο ενός μέτρου, ένας USB type-C φορτιστής 18W, ένας αντάπτορας Quick Switch, το pin για την τοποθέτηση της SIM και εγχειρίδιο χρήσης.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
man

Πολύ μικρές μπαταρίες

Konstantinos

Αντιγραφή των iPhone…

Vladimiros

Επισης η μικρη εκδοση 64gb,ειναι λιγα αν δεν υπαρχει δυνατοτητα επεκτασιμης μνημης..αν επαιρνε SD παει στο διαολο το 64αρι..αλλα δεν….και η μπαταρια στο μικρο κατεβηκε και αλλο,το Pixel 3 εχει 2915mAh και με μικροτερη οθονη

KostasB

Τα 3 χρόνια OS update ίσχυε και πέρυσι με τα pixel 3 ή είναι καινούργιο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Google Google Pixel 4

Google: Συμβιβασμός 8 εκατ. δολαρίων για τις “παραπλανητικές” ραδιοφωνικές διαφημίσεις Pixel 4

Tην περασμένη χρονιά, η πολιτεία του Τέξας μήνυσε την Google για παραπλανητικές ραδιοφωνικές διαφημίσεις για τη σειρά Pixel 4.

Smartphones Google Pixel 4 XL

Pixel 4: Παίρνει ενημέρωση λογισμικού αλλά μόνο για προγραμματιστές

Οι πωλήσεις των Pixel 4 και Pixel 4 XL δεν τα πήγαν τόσο καλά όσο θα περίμενε η Google και, μάλιστα, δύο μηχανικοί έχασαν τη δουλειά τους για το κακό αποτέλεσμα.

Smartphones Google Google Pixel 4 Google Pixel 4 XL

Pixel 4/ 4 XL: Έφτασε η τελευταία τους εγγυημένη ενημέρωση λογισμικού

Η Google κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Pixel Οκτωβρίου, η οποία θα είναι και η τελευταία που έχει προγραμματιστεί για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Smartphones featured Google Pixel 4

Pixel 4 έλαβε κατά λάθος ενημέρωση με Android 13

Αν και το περιμένουμε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ένας κάτοχος Pixel 4 έλαβε πρόσφατα την ενημέρωση Android 13 στις 23 Ιουνίου.