Google Pixel 4 και 4 XL: Το Best Buy Καναδά επιβεβαιώνει τα πάντα

Google Pixel 4, Google Pixel 4 και 4 XL: Το Best Buy Καναδά επιβεβαιώνει τα πάντα

Το Made by Google event έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 15 Οκτωβρίου. Στην εκδήλωση η εταιρεία θα παρουσιάσει τα Google Pixel 4 και 4 XL, και κάποιες ακόμη συσκευές. Τα leaks που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα έχουν αποκαλύψει τα πάντα για τα επερχόμενα smartphones, παρά το γεγονός ότι τίποτα από όσα έχουν διαρρεύσει δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Μάλλον αυτό σκέφτηκε και το Best Buy του Καναδά, το οποίο δημιούργησε μία σελίδα για την προ-παραγγελία των Google Pixel 4. Η σελίδα αποκαλύπτει τα βασικά χαρακτηριστικά των smartphones και επιτρέπει στους καταναλωτές να δώσουν προκαταβολή.

Το κύριο σώμα της σελίδας αποτελεί μία τεράστια διαφήμιση για τα Google Pixel 4 και αναφέρει ότι πρόκειται για smartphones που χτίστηκαν με βάση το γνωστό και αγαπημένο software της Google. Σημειώνει επίσης, ότι είναι κατασκευασμένα ακολουθώντας τη λογική και τις αξίες της εταιρείας.

Google Pixel 4, Google Pixel 4 και 4 XL: Το Best Buy Καναδά επιβεβαιώνει τα πάντα

Σε κάποιο σημείο, η σελίδα αναφέρει τους τέσσερις λόγους για τους οποίους πρέπει να αγοράσει κανείς ένα Google Pixel 4. Ο πρώτος λόγος είναι φυσικά η κάμερα των smartphones, η οποία χρησιμοποιεί software που επιτρέπει τη λήψη επαγγελματικών φωτογραφιών χωρίς την ανάγκη περαιτέρω επεξεργασίας.

Google Pixel 4, Google Pixel 4 και 4 XL: Το Best Buy Καναδά επιβεβαιώνει τα πάντα

Ένας ακόμη λόγος είναι τα νέα Quick Gestures τα οποία επιτρέπουν τον χειρισμό των Google Pixel 4 χωρίς να αγγίζει ο κάτοχος την οθόνη. Οι άλλοι δύο λόγοι αφορούν τον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο που προσφέρει η Google στο Google Photos και οι δυνατότητες που παρέχει ο Google Assistant.

Google Pixel 4, Google Pixel 4 και 4 XL: Το Best Buy Καναδά επιβεβαιώνει τα πάντα Google Pixel 4, Google Pixel 4 και 4 XL: Το Best Buy Καναδά επιβεβαιώνει τα πάντα

Στο τέλος της σελίδας υπάρχει σύγκριση μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών των Pixel 4, 4 XL και 3 XL. Η λίστα που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα απλώς επιβεβαιώνει όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Google Pixel 4, Google Pixel 4 και 4 XL: Το Best Buy Καναδά επιβεβαιώνει τα πάντα

Τέλος, το Best Buy του Καναδά έχει τις δύο συσκευές διαθέσιμες σε άσπρο και μαύρο χρώμα, με το Oh So Orange να είναι εμφανώς απών.

Google Pixel 4, Google Pixel 4 και 4 XL: Το Best Buy Καναδά επιβεβαιώνει τα πάντα

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xtc

Νομιζω η μπαταρια εινια λιγο μικρη για το μεγεθος και τα 90hz που εχει. Επισεις γιατι δεν βαζουν τον 855+?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.