Google Pixel 4: Πρόσφατα renders δείχνουν ότι οι πίσω κάμερες έχουν ίδιο σχεδιασμό με των iPhone 2019

Google Pixel 4, Google Pixel 4: Πρόσφατα renders δείχνουν ότι οι πίσω κάμερες έχουν ίδιο σχεδιασμό με των iPhone 2019

Τον τελευταίο καιρό μας απασχολούν λίγο πολύ συγκεκριμένες συσκευές, όπως τα Samsung Galaxy Note 10, το Huawei Mate 30, τα iPhones 2019, και φυσικά τα Google Pixel 4. Για όλα αυτά τα smartphones συνεχώς κυκλοφορούν φήμες και leaks.

Ο OnLeaks συνεργάστηκε με τη Pricebaba δημιούργησαν μία σειρά νέων renders των επόμενων Pixel smartphones. Ωστόσο, αυτά τα renders αποκαλύπτουν μία πτυχή των Google Pixel 4 που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με τα renders, τα Google Pixel 4 θα έχουν στο πίσω μέρος ένα αντίστοιχο module με αυτό που περιμένουμε να έχουν τα iPhone 2019. Ο OnLeaks είναι βέβαιος ότι η Google θα χρησιμοποιήσεις για πρώτη φορά πολλαπλούς φακούς και πως το module θα διαθέτει δύο ή τρεις κάμερες.

Επιπλέον, στα renders δεν υπάρχει fingerprint scanner, οπότε μάλλον τα Google Pixel 4 θα διαθέτουν in-display αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ή θα χρησιμοποιούν 3D face unlock.

Με βάση το δεύτερο σετ των renders, τα Google Pixel 4 θα έχουν στο κάτω μέρος δύο ηχεία και μία θύρα USB type-C. Αν και δεν μπορούμε να δούμε το πάνω μέρος της συσκευής, υπάρχει πιθανότητα τα νέα Pixel να μην έχουν κλασική θύρα ακουστικών.

Google Pixel 4, Google Pixel 4: Πρόσφατα renders δείχνουν ότι οι πίσω κάμερες έχουν ίδιο σχεδιασμό με των iPhone 2019

Επίσης, βλέπουμε καθαρά το κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής και τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης στη δεξιά μεριά της συσκευής, ενώ η αριστερή είναι εντελώς γυμνή ή θα φιλοξενεί την υποδοχή της κάρτας SIM, ίσως και κάποιας κάρτας μνήμης.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο όλα αυτά θα μπορούσαν να ισχύουν, αλλά αν έχουν οποιαδήποτε δόση αλήθειας, τότε μιλάμε για 360 μοίρες στροφή για την Google και τα Pixel.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ekimolaos

Και παρατάει και τα stereo ηχεία; Αλλά κρατάει τα ίδια bezels;; Δεν παίζει τόσα λάθη στην ίδια συσκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.