Google Pixel 4: Σχεδιασμός, χαρακτηριστικά, τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Google Pixel 4, Google Pixel 4: Σχεδιασμός, χαρακτηριστικά, τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Google Pixel 4, Google Pixel 4: Σχεδιασμός, χαρακτηριστικά, τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Μπορεί η επόμενη γενιά Pixel smartphone της Google να απέχει μερικούς μήνες στο διαδίκτυο όμως υπάρχουν φήμες για τον σχεδιασμό, τα χαρακτηριστικά, την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πόσα Pixel smartphone θα δούμε αυτή την χρονιά;

Δύο μεγάλες εταιρείες στον χώρο, η Samsung και η Apple κυκλοφόρησαν από μία Lite έκδοση των ναυαρχίδων τους με “προσιτό” κόστος. Η Google αναμένεται να ακολουθήσει αυτή την τακτική με την κυκλοφορία μιας Pixel 4 Lite έκδοσης ενώ θα ακολουθήσουν τα Pixel 4 και Pixel 4XL.

Επίσης γνωρίζουμε την ύπαρξη μιας Galaxy S10 5G έκδοσης και αφού η Google θα ανακοινώσει την επόμενη γενιά Pixel αργότερα αυτόν τον χρόνο ίσως και η ίδια να προβεί στην δημιουργία μίας έκδοσης με την υποστήριξη του νέου 5G δικτύου.

Google Pixel 4, Google Pixel 4: Σχεδιασμός, χαρακτηριστικά, τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Σχεδιασμός

Πέρσι τα Pixel 3 και Pixel 3XL smartphone ακολούθησαν την τάση του notch που έφερε η Apple με το iPhone X. Οι Pixel 3 εκδόσεις διέθεταν ένα μεγάλο notch στο πάνω μέρος του smartphone σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ευτυχώς για το καταναλωτικό κοινό υπάρχει φήμες όπου η Google εργάζεται πάνω σε μία πατέντα που θα επιτρέψει την δημιουργία all-screen smartphone. Ένα άλλο leak υποστηρίζει ότι τα Pixel 4 smartphones θα ακολουθήσουν την τάση των Galaxy S10 της Samsung με το punch-hole design.

Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων που μέχρι τώρα βρίσκαμε δίπλα από την main κάμερα των Pixel, δεν εντοπίζεται στα leaked φωτογραφίες και υπολογίζεται ότι θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Αρκετοί προσεγγίζουν διαφορετικά το θέμα της ταυτοποίησης θεωρώντας ότι η Google θα μεταφερθεί σε ένα τύπου “Face-ID” συστήματος.

Κάμερα

Στα της κάμερας τώρα ένα render του PhoneArena υποστηρίζει ότι θα υπάρξει διπλή διάταξη στο πίσω μέρος, παρόλο που οι τάσεις θέλουν τα smartphone του 2019 να έχουν τρεις κάμερες στην πίσω πλευρά.

Είναι γνωστό ότι τα smartphone της Google κατέχουν υψηλές θέσεις στην κατάταξη της κάμερας. Έτσι δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι τα Pixel 4 και 4XL θα διαφέρουν.

Μέχρι τώρα η εταιρεία χρησιμοποιούσε μία κάμερα και με την χρήση software κατάφερνε να φτάσει τα επίπεδα φωτογραφίας smartphone με δύο και τρεις κάμερες.

Google Pixel 4, Google Pixel 4: Σχεδιασμός, χαρακτηριστικά, τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Χαρακτηριστικά

Όπως όλες οι ναυαρχίδες κάθε εταιρείας έτσι και τα Pixel 4 smartphone αναμένεται να διαθέτουν τον Snapdragon 855 επεξεργαστή της Qualcomm με άγνωστη χωρητικότητα σε RAM και ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο.

Στο περσινό lineup της Google υπήρχαν smartphone με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρου. Για να παραμείνει ανταγωνιστική η Google ίσως να πρέπει να μεταφερθεί στο mainstream πλέον 6GB μνήμης RAM. Αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει και η υποστήριξη SD κάρτας τότε και τα 64GB αποθηκευτικού χώρου είναι αποδεκτά.

Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Τα Pixel 3 και Pixel 3XL ξεκίνησαν πέρσι με MSRP στα $799 και $899 αντίστοιχα. Όπως και κάθε άλλη ναυαρχίδα αναμένεται να παρατηρήσουμε μία αύξηση στην τιμή.

Τα “προσιτά” Galaxy S10e και iPhone XR ξεκίνησαν με MSRP στα $750. Αυτό σημαίνει ότι είτε η Google θα κυκλοφορήσει όπως προαναφέρθηκε μία Pixel 4 Lite έκδοση είτε το απλό Pixel 4 θα έχει τιμή κοντά στα $750. Το Pixel 4XL από την άλλη αναμένεται να βρίσκεται $100 πάνω σε σύγκριση με το απλό μοντέλο.

Τα smartphone της Google αναμένεται να βρεθούν στα ράφια των καταστημάτων κοντά στον ερχόμενο Νοέμβριο. Ανυπομονείτε;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Όχι

I am

Τέλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.