Google Pixel 4: Σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει οθόνη 90Hz

Google Pixel 4, Google Pixel 4: Σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει οθόνη 90Hz

Λίγες είναι οι εταιρείες που έχουν αποφασίσει να αυξήσουν τον ρυθμό ανανέωσης των display τους καθώς οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν μείνει σε αυτά με 60Hz. Μετά την πρωτοπόρο Razer με την κυκλοφορία του Razer Phone το οποίο είχε 120Hz display ακολούθησαν Asus με το ROG Phone και κάποιες άλλες όπως η OnePlus που αποφάσισε να μεταβεί στα 90Hz.

Πληροφοροίες που υπάρχουν στο διαδίκτου το τελευταίο διάστημα υποστηρίζουν ότι τα Google Pixel που θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβρη θα έχουν 90Hz ρυθμό ανανέωσης.

Google Pixel 4, Google Pixel 4: Σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει οθόνη 90Hz

Στον πηγαίο κώδικα του Android 10 βρέθηκε ένα κομμάτι το οποίο αναφέρεται σε μία P19 συσκευή, που δεν είναι άλλη από το Pixel 4. Σύμφωνα με τον κώδικα η νέα συσκευή της Google θα αυξήσει τον ρυθμό ανανέωσης. Το display πιθανόν να ονομάζεται “Smooth Display” και σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει ένδειξη η οποία θα ενημερώνει τον χρήστη σε πόσα Hz είναι το display (90 ή 60) κάτω από το ποσοστό της μπαταρίας. Το Smooth Display θα μπορεί να αλλάξει αυτόματα τον ρυθμό ανανέωσης από τα 90 στα 60Hz και αντίστροφα.

Στο Geekbench επίσης βρέθηκαν τα δύο smartphone όπου αποκαλύπτεται ο Snapdragon 855 και 4GB μνήμη RAM ενώ τις προηγούμενες ημέρες είδαμε και το πρώτο hands-on video.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Google Google Pixel 4

Google: Συμβιβασμός 8 εκατ. δολαρίων για τις “παραπλανητικές” ραδιοφωνικές διαφημίσεις Pixel 4

Tην περασμένη χρονιά, η πολιτεία του Τέξας μήνυσε την Google για παραπλανητικές ραδιοφωνικές διαφημίσεις για τη σειρά Pixel 4.

Smartphones Google Google Pixel 4 Google Pixel 4 XL

Pixel 4/ 4 XL: Έφτασε η τελευταία τους εγγυημένη ενημέρωση λογισμικού

Η Google κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Pixel Οκτωβρίου, η οποία θα είναι και η τελευταία που έχει προγραμματιστεί για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Smartphones featured Google Pixel 4

Pixel 4 έλαβε κατά λάθος ενημέρωση με Android 13

Αν και το περιμένουμε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ένας κάτοχος Pixel 4 έλαβε πρόσφατα την ενημέρωση Android 13 στις 23 Ιουνίου.

Smartphones Google Google Pixel Google Pixel 4

Google Pixel 4: Κάποιοι χρήστες έχουν εκ νέου πρόβλημα με το Face Unlock

Με το τελευταίο update των Google Pixel 4 φαίνεται να επανήλθε για κάποιους χρήστες το πρόβλημα του Face Unlock, καθώς δε τους αναγνωρίζει.