Google Pixel 4: Θα έχει μεγαλύτερη οθόνη σύμφωνα με πληροφορίες

Pixel 4, Google Pixel 4: Θα έχει μεγαλύτερη οθόνη σύμφωνα με πληροφορίες

Η Google αποκάλυψε τον σχεδιασμό της κάμερας της Pixel 4 σειράς smartphone πριν μερικές ημέρες και σήμερα το OnLeaks αποκαλύπτει τις διαστάσεις της ναυαρχίδας της Google.

Η σειρά θα αποτελείται από τα Pixel 4 και 4 XL smartphone. Το πρώτο τηλέφωνο θα έχει οθόνη μεταξύ 5.6 και 5.8 ίντσες σε σχέση με το περσινό μοντέλο Pixel 3 το οποίο είχε οθόνη 5.5 ιντσών. Οιδιαστάσεις του τηλεφώνου θα είναι 147.0 x 68.9 x 8.2mm.

Το Pixel 4 από την άλλη θα έχει 6.2-6.4 ίντσες οθόνη αριθμός κοντά στο περσινό προκάτοχο Pixel 3 XL το οποίο αποτελούνταν από οθόνη 6.3 ιντσών. Το 4 XL θα έχει διαστάσεις σύμφωνα με το OnLeaks, 160.4 x 75.2 x 8.2mm.

Στα smartphone της 4ης γενιάς Pixel παρατηρούμαι μία αύξηση στο πάχος ( 8.2mm vs 7.9mm ) το οποίο ίσως σημαίνει ότι η Google θα αυξήσει την χωρητικότητας της μπαταρίας. Στην περιοχή της πίσω κάμερας όμως η συσκευή έχει σημαντικά μεγαλύτερο πάχος φτάνοντας τα 9.3mm.

Η Pixel 4 σειράς της Google αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Οκτώβρη μετά από την αποκάλυψη των Galaxy Note 10 και iPhone 2019.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Google Google Pixel 4

Google: Συμβιβασμός 8 εκατ. δολαρίων για τις “παραπλανητικές” ραδιοφωνικές διαφημίσεις Pixel 4

Tην περασμένη χρονιά, η πολιτεία του Τέξας μήνυσε την Google για παραπλανητικές ραδιοφωνικές διαφημίσεις για τη σειρά Pixel 4.

Smartphones Google Pixel 4 XL

Pixel 4: Παίρνει ενημέρωση λογισμικού αλλά μόνο για προγραμματιστές

Οι πωλήσεις των Pixel 4 και Pixel 4 XL δεν τα πήγαν τόσο καλά όσο θα περίμενε η Google και, μάλιστα, δύο μηχανικοί έχασαν τη δουλειά τους για το κακό αποτέλεσμα.

Smartphones Google Google Pixel 4 Google Pixel 4 XL

Pixel 4/ 4 XL: Έφτασε η τελευταία τους εγγυημένη ενημέρωση λογισμικού

Η Google κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Pixel Οκτωβρίου, η οποία θα είναι και η τελευταία που έχει προγραμματιστεί για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Smartphones featured Google Pixel 4

Pixel 4 έλαβε κατά λάθος ενημέρωση με Android 13

Αν και το περιμένουμε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ένας κάτοχος Pixel 4 έλαβε πρόσφατα την ενημέρωση Android 13 στις 23 Ιουνίου.