Google Pixel 4 XL 5G: Θα έχει Snapdragon 855 ή 855+ και 8GB RAM

Google Pixel 4 XL 5G, Google Pixel 4 XL 5G: Θα έχει Snapdragon 855 ή 855+ και 8GB RAM

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένουμε η Google να ανακοινώσει τα νέα Pixels κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Έως τώρα έχουν βγει στην επιφάνεια αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τα Google Pixel 4 όμως όπως φαίνεται όχι όλες. Σήμερα, στο Geekbench εμφανίστηκε μία καταχώρηση του Google Pixel 4 XL 5G.

H έκδοση αυτή φαίνεται ότι θα είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμένη σε σχέση με τα περσινά Pixels. Το Google Pixel 3 XL είχε 4GB μνήμη RAM διότι η Google θέλει να αποδείξει ότι το Android δεν χρειάζεται εντυπωσιακά χαρακτηριστικά για να αποδώσει εξαιρετικά στις flagship συσκευές.

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταχώρηση στο GeekBench το Google Pixel 4 XL 5G θα έρθει με 8GB μνήμη RAM και για επεξεργαστή θα διαθέτει τον Snapdragon 855 ή 855+χρονισμένο στα 1.78 GHz. Όπως είναι αναμενόμενο η συσκευή θα τρέχει Android 10.

Google Pixel 4 XL 5G, Google Pixel 4 XL 5G: Θα έχει Snapdragon 855 ή 855+ και 8GB RAM

Οι βαθμολογίες που συγκέντρωσε το Google Pixel 4 XL 5G είναι 721 πόντοι για το single-core test και 2.326 πόντοι για το multi-core test. Τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι αντίστοιχα με αυτά του OnePlus 7 Pro το οποίο είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855.

Αν η παραπάνω καταχώρηση είναι αληθινή τότε αναμένουμε το Pixel 4 XL 5G να διαθέτει δύο πρωτιές για την εταιρεία, η μία είναι η συμβατότητα με 5G και η δεύτερη τα 8GB μνήμη RAM. Ωστόσο, η Google στοχεύει κυρίως στην αγορά της Αμερικής στην οποία το πρώτο εθνικό δίκτυο 5G θα είναι σε λειτουργία στα μέσα του 2020.

Οι φήμες θέλουν την Google να ανακοινώνει τα Google Pixel 4 είτε στις 15 είτε στις 25 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του Made by Google. Η 5G έκδοση μπορεί να αποκαλυφθεί σε διαφορετική ημερομηνία, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο πριν μάθουν τις επίσημες πληροφορίες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.