Google Pixel 4 XL: Live εικόνες δείχνουν μεγάλο forehead και μικρά bezels

Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4 XL: Live εικόνες δείχνουν μεγάλο forehead και μικρά bezels

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση των Google Pixel 4 και Google Pixel 4 XL έχει ξεκινήσει. Μέχρι τώρα, γνωρίζουμε κάποια βασικά χαρακτηριστικά των συσκευών, έχουμε δει το επίσημο render που κυκλοφόρησε η Google και κατά τα άλλα χρήστες τα έχουν φωτογραφίσει σε δημόσιους χώρους.

Ωστόσο, ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει την μπροστά όψη των Google Pixel 4. Η μόνη φορά που είδαμε τμήμα της οθόνης των smartphone ήταν όταν δημοσιεύτηκαν εικόνες που δείχνουν το module της selfie κάμερας, με του αμέτρητους αισθητήρες.

Αυτή τη φορά, το Βρετανικό site The Teen Tech δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του Google Pixel 4 XL στις οποίες βλέπουμε αρκετά καθαρά την πρόσοψη της συσκευής. Σύμφωνα με την πηγή, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε αεροπλάνο και μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε τα σχετικά μικρά bezels του smartphone καθώς και το σχετικά μεγάλο forehead.

Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4 XL: Live εικόνες δείχνουν μεγάλο forehead και μικρά bezels

Η συσκευή έχει μία selfie κάμερα και η θέση της στην κορυφή του Google Pixel 4 XL ταιριάζει απόλυτα με την εικόνα που είχε δημοσιεύσει η εταιρεία. Από την άλλη, το ακουστικό είναι ελάχιστα ορατό, κάτι που είτε οφείλεται στον σχεδιασμό ή στη γωνία λήψης.

Σε γενικές γραμμές, οι φωτογραφίες δείχνουν ότι η Google μπόρεσε να ενσωματώσει στη συσκευή αρκετούς αισθητήρες, όπως το Soli radar, και να προσφέρει ασφαλές Face unclock χωρίς να δημιουργήσει ένα τεράστιο forehead. Σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο, αλλά φαίνεται να είναι όσο μικρό θα μπορούσε να γίνει.

Κατά τα άλλα, περιμένουμε ότι τα Google Pixel 4 θα έχουν χρωματιστό κουμπί απενεργοποίησης και τα bezels να έχουν το ίδιο χρώμα με την πλάτη. Σε επίπεδο specs γνωρίζουμε ότι θα έχουν Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM διπλή πίσω κάμερα με 12MP κύρια και 16MP τηλεφακό.

Το Google Pixel 4 XL θα έχει 6,3 ίντσες οθόνη, η μικρή έκδοση 5,7 ίντσες, ενώ και οι δύο οθόνες θα είναι OLED με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Τέλος, η επίσημη παρουσίαση των smartphones αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.