Google Pixel 4a: Αναβλήθηκε η παρουσίαση του μέχρι τον Ιούνιο

Google Pixel 4a, Google Pixel 4a: Αναβλήθηκε η παρουσίαση του μέχρι τον Ιούνιο

Η Google είναι έτοιμη να αποκαλύψει το νέο budget smartphone με το όνομα Google Pixel 4a, το οποίο θα είναι μια παραλλαγή του Pixel 4 που κυκλοφόρησε πέρυσι. Στην πραγματικότητα, το smartphone πιστεύεται ότι ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες και σύμφωνα με πληροφορίες θα ήταν διαθέσιμο για αγορά στις 22 Μαΐου.

Ωστόσο, μια πρόσφατη αναφορά από το γερμανικό Caschys, φαίνεται να υποδηλώνει ότι ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου για δούμε το Pixel 4a. Σύμφωνα με ένα έγγραφο της γερμανικής Vodafone που διέρρευσε, αναμένεται να ξεκινήσει την πώληση του Pixel 4a από τις 5 Ιουνίου.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Google θα παρουσιάσει την πρώτη public beta του Android 11 στις 3 Ιουνίου και υπάρχει πιθανότητα η Google να αποκαλύψει το Pixel 4a στο ίδιο συμβάν. Αρχικά, το Google Pixel 4a ήταν έτοιμο να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Google I/O 2020 event. Όμως, η εταιρεία ακύρωσε το event λόγω της πανδημίας.

Google Pixel 4a, Google Pixel 4a: Αναβλήθηκε η παρουσίαση του μέχρι τον Ιούνιο

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές εάν η κυκλοφορία του Pixel 4a έχει καθυστερήσει παγκοσμίως ή μόνο για την ευρωπαϊκή αγορά. Εάν το smartphone πράγματι καθυστερεί παγκοσμίως, τότε υπάρχει πιθανότητα η Google να κάνει κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής για να δώσει στο τηλέφωνο ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι του iPhone SE 2020 που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες και αναφορές για το Google Pixel 4a, σύμφωνα με τις οποίες το smartphone θα έχει οθόνη 5,81 ιντσών OLED με punch hole και ανάλυση FHD+ 1.080×2.340 pixels. Θα έχει κύρια κάμερα 12.2 MP και 8MP Selfie κάμερα. Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.080mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W.

Το περιμένουμε σε δυο χρώματα, μαύρο και μπλε, ενώ οι πληροφορίες για την τιμή του λένε ότι θα ξεκινά από $399. Μένει να δούμε σε λίγες μέρες αν αυτές οι πληροφορίες επαληθευτούν και επίσημα στην εκδήλωση της Google.

Πηγή

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.