Google Pixel 4a: Ανακοινώθηκε επίσημα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, SD 730 και τιμή 349 ευρώ

, Google Pixel 4a: Ανακοινώθηκε επίσημα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, SD 730 και τιμή 349 ευρώ

Μετά από μήνες αναμονής, η ώρα έφτασε. H Google, χωρίς καμία σχετική ανακοίνωση, ανέβασε τη σελίδα του Pixel 4a στο ψηφιακό της store, αποκαλύπτοντας τα πάντα για την οικονομική της πρόταση.

Αν και ήδη γνωρίζαμε εδώ και λίγες ώρες τα χαρακτηριστικά, πάμε να τα δούμε και επίσημα. Το Pixel 4a έρχεται με οθόνη τεχνολογίας AMOLED 5,81 ιντσών ανάλυσης FHD+, με υποστήριξη HDR περιεχομένου και αντίθεση 100.000:1, όμως με ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz. Το μπροστινό μέρος έχει μικρά bezel περιμετρικά, με ελαφρώς πιο παχύ chin από το υπόλοιπο μέρος. Στα αριστερά της οθόνης βρίσκεται η οπή για τη selfie κάμερα των 8MP με f/2.0 και οπτικό πεδίο 84 μοιρών.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει πάνω αριστερά το camera bump, το οποίο φιλοξενεί την κύρια κάμερα των 12.2MP με τεχνολογία dual-pixel, οπτική και ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας, f/1.7 και οπτικό πεδίο 84 μοιρών. Η Google προσφέρει τη γνωστή εμπειρία των Pixel, καθώς το Pixel 4a δε στερείται φωτογραφικά χαρακτηριστικά των ναυαρχίδων, όπως του δυναμικού HDR+, του Night Sight αλλά και της λειτουργίας πορτρέτου.

, Google Pixel 4a: Ανακοινώθηκε επίσημα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, SD 730 και τιμή 349 ευρώ

Στο εσωτερικό τη συσκευής βρίσκονται το Snapdragon 730 SoC, με τέσσερις πυρήνες στα 2.2GHz και τέσσερις στα 1.8GHz, συνοδευόμενο από 6GB LPDDR4X μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 3.140mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως 18W. Το Pixel 4a προσφέρει στερεοφωνικό ήχο, χάρη στα δύο του ηχεία, αλλά και θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών.

Η πλάτη της συσκευής είναι κατασκευασμένη από polycarbonate, ενώ η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Επίσης, στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, κάτι που έλειπε από τα Pixel 4 και Pixel 4 XL. Η συσκευή είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία μέσω του Store της Google στη τιμή των 349 ευρώ, αν και θα κυκλοφορήσει μόνο σε Just Black χρώμα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Τελείως αδιάφορο έως μαπα αλλά και πάλι καλύτερο από το τραγικό iphone se.

Γιάννης Σπυριδάκης

θελω λίγη βοήθεια εδώ. Το περιμένω από τον Μάιο, βδομάδα-βδομάδα μέχρι που χθες τελικά ανακινώθηκε. Τώρα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο google store, στο amazon και στο Best Buy, με ημέρα επίσημης κυκλοφορίας της 20 Αυγούστου.
Πώς μπορούμε να μάθουμε κάτι για την Ευρωπαϊκή αγορά; ευχαριστώ

θανος

Την ίδια απορία έχω και εγώ φίλε μου και έψαξα σε διάφορα σάιτ για ημερομηνία κυκλοφορίας στην ευρώπη αλλά δεν βρήκα κάτι. Το μόνο που είδα πχ στο google store Γερμανίας, είναι να αφήσουμε email για να ειδοποιηθούμε όταν κυκλοφορήσει. Αν γνωριζει κατι ο συντακτης του αρθου, ας μας διαφωτισει.

Vladimiros

Καλη συσκευη για αυτα τα χρηματα…μας τα χαλαει που εχει μονο μια καμερα,και πλαστικη πλατυ,μονο το μπροστα ειναι γυαλι..και δεν παιρνει Sd οπως παντα σε ολα τα Pixel..για μενα 50-50 το Pixel 4a,το σωζει πολυ η τιμη κατι που δεν περιμεναμε ποτε απο Google…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.