Pixel 4a: Μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει τα πάντα, έρχεται με τιμή 349$

, Pixel 4a: Μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει τα πάντα, έρχεται με τιμή 349$

Φαίνεται πως η Google είναι πλέον έτοιμη να μας αποκαλύψει τα πάντα σχετικά με το οικονομικό της μοντέλο, τουλάχιστον σύμφωνα με μεγάλη διαρροή από με τον @Samsungbloat στο Twitter, ο οποίος όχι μόνο μας αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη τιμή, αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής

Σύμφωνα με τον @Samsungbloat, ο οποίος με μας δίνει συχνά πληροφορίες αλλά πάντα είναι έγκυρες, το Pixel 4a θα ανακοινωθεί στις 3 Αυγούστου, για να προλάβει τους καταναλωτές που ήθελαν να αγοράσουν το OnePlus Nord στις 4 Αυγούστου. Όμως, αν και θα ανακοινωθεί αύριο, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τις 20 Αυγούστου.

Τα χαρακτηριστικά της συσκευής παραμένουν στη μεσαία κατηγορία. Το Pixel 4a θα έχει οθόνη τεχνολογίας OLED 5,81 ιντσών 19.5:9, με ανάλυση FHD+ και υποστήριξη περιεχομένου HDR. Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ο Snapdragon 730G, ο οποίος συνοδεύεται από 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 3.140mAh, ενώ η κύρια κάμερα να έχει ανάλυση 12MP.

https://twitter.com/samsungbloat/status/1289640383924772864

Η selfie κάμερα της συσκευής θα τοποθετηθεί σε οπή στα αριστερά της οθόνης, ενώ ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι στο πίσω μέρος της συσκευής. Επίσης, το Pixel 4a θα έχει θύρα ακουστικών 3.5mm, κάτι που λείπει από τα ακριβότερα μοντέλα. Το βάρος της συσκευής ανέρχεται στα 149 γραμμάρια, με το πάχος στα 8,2 χιλιοστά. Το πίσω μέρος και τα πλαϊνά είναι κατασκευασμένα από πλαστικό.

Το Pixel 4a θα κυκλοφορήσει μόνο σε Just Black στη τιμή των 349 δολαρίων, αρκετά φθηνότερο δηλαδή από τους ανταγωνιστές του, τα OnePlus Nord και iPhone SE. Όπως σημειώνει ο @Samsungbloat, η συσκευή θα είναι μία υπενθύμιση της Google προς τους καταναλωτές ότι δε χρειάζονται παραπάνω από μία κάμερες για ικανοποιητικές φωτογραφίες, κάτι που πέτυχε με την κυκλοφορία του Pixel 3a. Αν όλα τα παραπάνω αληθεύουν, λίγες ώρες μας χωρίζουν από την αποκάλυψη της συσκευής.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

έπαθα σοκ βλέποντας τον Dave D2D να ανεβάζει βίντεο απ το κινητό του χθες βραδυ και να λέει οτι θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα αύριο με αυτή τη τιμή και specs για να προλάβουν λέει τους αγοραστές του OnePlus Nord του οποίου οι πωλήσεις ξεκινούν λίγες μέρες μετα , τελικά μήπως απο τη μάχη IPhone SE , One Plus Nord , Pixel 4a βγεί νικητής το τελευταίο ?

John

Με οθονούλα 5.8″ μόνο για μαθητές δημοτικού κάνει.

Νικος

Υπάρχει αγοραστικό, κοινό που προτιμάει τις “κανονικές” οθόνες και οι εταιρείες το έχουν αντιληφθεί.

John

Κανονική οθόνη είναι 6.4-6.5″ , αυτή είναι παιδική.

Ruud

Παιδική είναι για εσένα που πας με την τάση της μόδας! Υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες που δεν τους αρέσει η παντοφλοποίηση των κινητών τηλεφώνων έχοντας μάλιστα συμπληρώσει το 18ο χρόνο της ηλικία τους! Απόδειξη το Samsung s20e που έχει παει άριστα με βάση τις πωλήσεις των s20. Αν βγει έτσι το Google θα είναι το no1 κινητό τους σε πωλήσεις με διαφορά και τα νούμερα δε λένε ποτέ ψέματα…

nickck13

Φίλε John είμαι σίγουρος οτι πριν 10 χρόνια έλεγες οτι οι 3.5 και 4 ίντσες οθόνη είναι οι ”κανονικές”.. χαχα τι περιπτωσάρες είστε ορισμένοι..5.8 ίντσες συσκευή τις κάναμε ”παιδικές”..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.