Google Pixel 4a: Νέες live φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

Google Pixel 4a, Google Pixel 4a: Νέες live φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης αποκαλύπτουν τον σχεδιασμόΜπορεί η Google I/O 2020 να ακυρώθηκε, τουλάχιστον το live event, αλλά η παρουσίαση του Google Pixel 4a και των προϊόντων της εταιρείας αναμένεται να πραγματοποιηθεί online μέσω livestream.

Τι αποκαλύπτουν οι νέες φωτογραφίες

Μέχρι τώρα έχουμε μάθει αρκετά για το Pixel 4a και χάρη στο Techdroider έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τον σχεδιασμό του επερχόμενου οικονομικού smartphone του τεχνολογικού κολοσσού.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες, το Google Pixel 4a είναι τοποθετημένο στην γνωστή υφασμάτινη θήκη που λανσάρει κάθε χρόνο η εταιρεία. Κατά τα άλλα, στη μπροστά πλευρά βλέπουμε περιμετρικά μεγάλα bezels και ευρύ punch hole στην πάνω αριστερή γωνία.

Στην πίσω μεριά, υπάρχει ένας κλασικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και τετράγωνο module καμερών που φιλοξενεί έναν αισθητήρα και το LED flash. Επιπλέον, η θήκη μαρτυρά την επιστροφή της κλασικής θύρας ακουστικών, γιατί στην πάνω μεριά υπάρχει εγκοπή που επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτή.

Τέλος, στη συγκεκριμένη απόχρωση, φαίνεται ότι το Pixel 4a θα έχει λευκό κουμπί απενεργοποίησης και μαύρο ενιαίο κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου.

Χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με παλαιότερες φήμες, η οθόνη του Google Pixel 4a θα έχει διαγώνιο 5,7 ή 5,8 ίντσες. Επιπλέον, το smartphone θα διαθέτει τον Snapdragon 730 ή τον Snapdragon 765, 4GB μνήμη RAM, και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, η πίσω κάμερα λέγεται ότι θα είναι 12MP και η selfie 8MP.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Άλλη μια πατάτα της google…Δυστυχώς…

Kostas

Εχει χασει την μπαλα η google,για το λειτουργικό καλη ειναι αλλα στα κινητα δεν το εχει

G.J.

Θα τους επεφτε ο ….. να το κανουν με snapdragon 855 or 865 και 6 gb ram… Και να εκανε καμια 500-550.

Baioss

Αυτό που ζητάς λέγεται Pixel 4/4XL και στο amazon.de μπορείς να το βρεις και σε τέτοιες τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.