Google Pixel 4a: Τα πρώτα benchmarks δείχνουν επιδόσεις κοντά στο Pixel 3 XL

, Google Pixel 4a: Τα πρώτα benchmarks δείχνουν επιδόσεις κοντά στο Pixel 3 XL

Αν και οι φήμες ήθελαν το οικονομικό μοντέλο της οικογένειας Pixel να κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, γνωρίζουμε πλέον πως θα καθυστερήσει μέχρι τον Ιούνιο. Όμως, αυτό δεν άλλαξε την παράδοση των Pixel, με τις διαρροές να αφήνουν πολύ λίγα πράγματα στη φαντασία μας.

Σα να μην έφταναν οι πληροφορίες που ήδη έχουν αποκαλύψει τα πάντα γύρω από το Pixel 4a, ένας Ισπανόφωνος YouTuber ανέβασε βίντεο που συγκρίνει τη συσκευή τη συσκευή με τα παλαιότερα Pixel 3 και Pixel 3a. Στο βίντεο, βλέπουμε και τα πρώτα benchmarks της συσκευής, με τις επιδόσεις του Snapdragon 730 να μην είναι τόσο απογοητευτικές όσο τις περιμέναμε.

Η ιστοσελίδα XDA-Developers δημιούργησε έναν πίνακα με τις επιδόσεις του μοντέλου, συγκρίνοντας το παράλληλα με τα Pixel 4, Pixel 3 XL, Pixel 3a XL, καθώς και με τις επιδόσεις του Snapdragon 865. Το επερχόμενο Pixel 4a έφτασε τους 268.973 στο Antutu, βαθμολογία αρκετά κοντά σε σχέση με τους 278.647 πόντους του Pixel 3 XL. Επίσης, υπάρχει μία σημαντική αύξηση σε σχέση με τις επιδόσεις του περσινού Pixel 3a XL (192.779 πόντοι), αλλά σίγουρα δε μπορεί να συγκριθεί με υπερδιπλάσιο σκορ του 865 (565.384 πόντοι).

, Google Pixel 4a: Τα πρώτα benchmarks δείχνουν επιδόσεις κοντά στο Pixel 3 XL

Στο Geekbench το Pixel 4a κατάφερε 548 και 2.125 πόντους σε single και multi core αντίστοιχα, αφήνοντας πίσω τον Snapdragon 845 στο single score (521 πόντοι). Οπότε, αν και οι επιδόσεις του 730 δε φτάνουν τις κορυφαίες επιδόσεις ενός flagship SoC, σίγουρα μπορούν να προσφέρον μία άριστη εμπειρία χρήσης, πάντα σε συνδυασμό με την καθαρή έκδοση Android που τρέχουν οι συσκευές της Google.

Πέραν του Snapdragon 730, το Pixel 4a αναμένεται να έχει 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Ενδιαφέρον πάντως θα έχει η σύγκριση της κάμερας με την οικονομική πρόταση της Apple, καθώς και οι δύο εταιρείες υπόσχονται φωτογραφίες υψηλού επιπέδου σε προσιτή τιμή.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.