Smartphones

Google Pixel 4a: Θα κυκλοφορήσει 13 Ιουλίου, δεν θα υπάρξει XL έκδοση

Η Google ετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό τον διάδοχο των Pixel 3a και Pixel 3a XL ωστόσο το νέο mid-range smartphone του Αμερικανικού κολοσσού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην αγορά. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Jon Prosser, το Pixel 4a θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου στα χρώματα Just Black και Barely Blue και δεν θα υποστηρίζει το νέο ταχύτατο δίκτυο 5G παρά μόνο τα δίκτυα 4G.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Prosser το Pixel 4a είχε σχεδιαστεί αρχικά να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Μάιο, ωστόσο η Google καθυστέρησε την κυκλοφορία του για τον Ιούνιο και έπειτα για τον Ιούλιο. Αυτό πιθανόν συμβαίνει εξαιτίας του κορονοϊού και της όλης αναστάτωσης που προκάλεσε αυτός σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε αυτό το σημείο να αναφέτουμε ότι ο Prosser δεν μας δίνει καμία πληροφορία για την XL έκδοση του.

Χαρακτηριστικά

Το Google Pixel 4a αναμένεται να κυκλοφορήσει με οθόνη των 5.81 ιντσών τύπου OLED και ανάλυση Full HD+ ωστόσο αντί για το bezel στο πάνω μέρος, θα υπάρχει ένα punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία. Εσωτερικά θα κρύβεται ο Snapdragon 730 σε συνδυασμό με 4GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 64 και 128GB.

Στην πλάτη του smartphone θα υπάρχει μία μονή κάμερα στο τετράγωνο module που παρουσίασε η Google με τον ερχομό των Pixel 4 και Pixel 4 XL. Τέλος, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 3080mAh.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Μαΐου 2020 11:01

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.