Google Pixel 5: Αρκετές πηγές αναφέρουν πως ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο

, Google Pixel 5: Αρκετές πηγές αναφέρουν πως ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο

Πριν λίγες ώρες σας δείξαμε τα πρώτα renders του Pixel 5, με την είδηση να βρίσκεται παντού και να δημοσιοποιείται από όλα τα παγκόσμια media τεχνολογίας. Όμως, πολλοί μας λένε να προσέχουμε και να μην πιστεύουμε αυτά που βλέπουμε, καθώς ούτε η ίδια η Google δε ξέρει ακόμα πως θα κινηθεί για το επόμενο smartphone της σειράς Pixel.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός leakster @OnLeaks ανέφερε στο Twitter ότι δεν πιστεύει την πιστότητα του leak, με τον ίδιο να το έχει λάβει εδώ και μία βδομάδα και να μη το μοιράζεται. Ο YouTuber M. Brandon Lee φαίνεται να συμφωνεί μαζί του, καθώς λέει ότι του μοιάζει με ένα prototype του Pixel 4 XL που απλά του έβαλαν από πάνω την οθόνη του Pixel 4a XL.

O David Ruddock της ιστοσελίδας Android Police συμφωνεί με τα παραπάνω και υποστηρίζει πως δεν υπάρχει κανένα πραγματικό leak αυτή τη στιγμή, καθώς οι συσκευές που βλέπουμε μπορεί να μην είναι καν το Pixel 5. Αυτό σημαίνει ότι η Google έμαθε το μάθημα της και πλέον προσέχει παραπάνω με τα leaks; Σύμφωνα με τον Ruddock, όχι. Απλά ούτε η ίδια η Google δεν έχει αποφασίσει τι ακριβώς θέλει από το Pixel 5.

https://twitter.com/RDRv3/status/1280185208235388928?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1280185208235388928%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.phonearena.com%2Fnews%2FGoogle-Pixel-5-development-in-chaos_id125758

Άρα, τι ακριβώς είναι αυτό που κρατάει τη Google από το να ξεκινήσει την παραγωγή του Pixel 5; Δυστυχώς ακόμα δε γνωρίζουμε, με τις πηγές όπως ο @hallstephenj να επιβεβαιώνουν ότι όντως η Google δεν έχει κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλει από τη συσκευή. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που, σε αντίθεση με όλα τα άλλα μοντέλα της σειράς, δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες από τώρα.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.