Google Pixel 5: Μια ματιά στα πιθανά χαρακτηριστικά του

, Google Pixel 5: Μια ματιά στα πιθανά χαρακτηριστικά του

Η Google αναμένεται να παρουσιάσει τα Pixel 5 και Pixel 5 XL το φθινόπωρο του 2020, τα οποία θα διαδεχτούν τα Pixel 4 και Pixel 4 XL. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μία ματιά στα πιθανά χαρακτηριστικά αλλά και τον σχεδιασμό των δύο smatphone που έχουν διαρρεύσει μέχρι και αυτήν την στιγμή στο διαδίκτυο.

Σχεδιασμός

Renders που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα αποκαλύπτουν ότι τα smartphone θα φέρουν έναν πολύ διαφορετικό σχεδιασμό στο module της κάμερας σε σχέση με τα όσα έχουμε συνηθίσει έως τώρα. Επιπλέον, στο front panel θα υπάρχει για ακόμη μία φορά το bezel στην πάνω μεριά, ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση δείχνει μικρότερο.

Χαρακτηριστικά

Τα επόμενα smartphone της Google φημολογείται ότι δεν θα έχουν flagship SoC όπως είναι το Snapdragon 865 καθώς έχει υψηλό κόστος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Google θα ενσωματώσει το Snapdragon 765G. Επιπλέον, θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία, καλύτερη κάμερα και θα υποστηρίζει 5G.

Μπαταρία

Η Google με το πέρας των χρόνων, ενσωματώνει μεγαλύτερες μπαταρίες, αυτό ουσιαστικά κάνει και η κάθε εταιρεία. Η Google για παράδειγμα στο Pixel 4 ενσωμάτωσε μπαταρία χωρητικότητας 2.800mAh η οποία στο Pixel 5 λέγεται ότι θα φτάσει έως 3.080mAh. Η XL έκδοση από την άλλη έχει 3.700mAh και ίσως ξεπεράσει τα 4.000mAh (4.030mAh) στην περίπτωση του Pixel 5 XL.

Κάμερα

Στον τομέα της κάμερας αναμένονται βελτιώσεις καθώς η ενσωμάτωση μίας τρίτης ultrawide κάμερας. Να υπενθυμίσουμε ότι και τα Pixel 4 φέρνουν διπλή κάμερα η οποία αποτελείται από telephoto και wide φακό.

Disclaimer: Οι παραπάνω πληροφορίες είναι φήμες και δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την Google.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής Χ.

Αν γινόταν καλλιστεία για τα πιο άσχημα κινητά, η Google θα ήταν η μόνιμη νικήτρια.

forneverarrow

Αν ήμουν CEO της Google θα άλλαζα τακτική σχετικά με τα Pixel. Σταματάς να παίζεις στη flagship κατηγορία και πας γραμμή για premium midrange. Με τις κάμερες που έχεις και με ένα SD 7xx επεξεργαστή + 8GB ram και stock android θα πετάει η συσκευή. Πέφτεις στα 700€ (όχι τα 1000) και το κυκλοφορείς σε όλες τις αγορές. Τι καταφέρνεις έτσι? Πολλά… ο περισσότερος κόσμος θέλει ένα κινητό με να μην “κολλάει”, να βγάζει καλές φωτογραφίες (το έχεις) και να παίρνει updates σαν iPhone. Και φυσικά να μπορεί να το αγοράσει! Θα άλλαζα ευχαρίστως το S10 Plus με ένα Pixel 4 XL αλλά δεν αγοράζω από το internet. Φέρτε το σε κατστήματα. Επειδή η Google “δεν το χει” για να τα βάλει με τους μεγάλους ας πέσει κατηγορία με σκοπό να πουλήσει περισσότερα. Βέβαια, μπορεί να μην είναι αυτός ο σκοπός τους…

Gram

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο. Ας μην ξεχνάμε και τα nexus. Τώρα μάλιστα που τα pixel έχουν κορυφαία κάμερα, το μόνο που λείπει είναι η χαμηλότερη τιμή και η υποστήριξη σε χώρες σαν τη δική μας. Παράδειγμα ένα pixel 3a με snapdragon 7+ με 8 γίγα Ραμ και άμεσες ενημερώσεις με την κάμερα αυτή που έχει και τιμή στα 400-500€.

Vendetta

700 ευρώ για premium midrange. Που φτάσαμε βρε παιδί μου. Απλα μου ηρθε απότομα η τιμή. Συμφωνώ σε όλα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.