Google Pixel 6 και 6 Pro: Ελκυστικές οι τιμές στην Ευρώπη

, Google Pixel 6 και 6 Pro: Ελκυστικές οι τιμές στην Ευρώπη

Εμφανίστηκαν οι πρώτες φήμες για τις τιμές με τις οποίες θα κυκλοφορήσουν τα Google Pixel 6 και 6 Pro στην Ευρώπη. Οι τιμές που εμφανίστηκαν στο Internet κρίνονται ανταγωνιστικές, σε γενικές γραμμές.

Οι πληροφορίες θέλουν τα Google Pixel 6 και Google Pixel 6 Pro να κυκλοφορούν στις ευρωπαϊκές αγορές στα 550 ευρώ και τα 900 ευρώ αντίστοιχα. Στην περίπτωση του Google Pixel 6 θα υπάρχει και μία έκδοση στα 650 ευρώ με 8 GB μνήμη RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 256 GB. H βασική έκδοση θα είναι στα 8 GB RAM, με εσωτερική μνήμη 128 GB.

Στην περίπτωση του Google Pixel 6 Pro, στην τιμή των 900 ευρώ θα μπορεί να αγοράσει κανείς μνήμη RAM 12 GB, με εσωτερική μνήμη 128 GB. Θα υπάρχουν εκδόσεις στα 256 και τα 512 GB, όλες με μνήμη RAM 12 GB, με ενδεχόμενη αλλαγή τιμής 100 ευρώ παραπάνω ανάλογα με την έκδοση. Έτσι, στην περίπτωση της πιο καλά εξοπλισμένης έκδοσης του Pixel 6 Pro η τιμή θα είναι στα 1100 ευρώ.

Τα Google Pixel 6 και 6 pro θα διαφοροποιούνται και στις χρωματικές επιλογές με τις οποίες θα είναι διαθέσιμα στις αγορές.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Αν κυκλοφορούσε Ελλάδα θα είχα ήδη προπαραγγείλει…. Τώρα θα πρέπει να βρω άλλο “κόλπο” για να το παραλάβω. Ηλίθια η πολιτική της google. Δεν θα ξεπερνούσε Apple, Xiaomi, Samsung στις πωλήσεις, αλλά σίγουρα θα πουλούσε πολύ περισσότερες συσκευές από ότι πουλάει τώρα.

Fk

Ανυπομονώ να τα δω +150€ στο ebay

Giorgosgek

Ανυπομονώ να το δω. To design καποιοι το κράζουν , ισως επειδη διαφέρει και τους κανει εντύπωση. Δεν ξέρουν πως να το επικοινωνήσουν οπότε νομίζουν αρχικα πως το μισούν. Είναι σίγουρα διαφορετικό και elegant. Οι καμερες ειναι οκ, αλλά ξέρουμε οτι κανει μαγικα με το software η google. Οπότε ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματα. Ελπιζω μονο να μην εχουν bugs οι συσκευές και αλλα ελαττώματα. Να εχουν δοκιμαστεί αρκετα, γιατί ειδικα με pixel και pixel 2 ,ειχαν ακουστει πολλα.

alex

ασχημο κινητό , λιγο πιο ομορφο δεν μπορούσαν να το κανουν

Jo

Αν έπιανε και 5g εδώ Ελλάδα θα ήταν το τέλειο. Γιατί με το 5αρι μείναμε στο 4g+.κρίμα

Mike

Ενω 4g+ πιάνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.