Google Pixel 6 Pro: Θα κινείται στην κατηγορία των 1000 ευρώ

, Google Pixel 6 Pro: Θα κινείται στην κατηγορία των 1000 ευρώ

Τα νέα Google branded smartphones, τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro δεν αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως προσιτά σε τιμή. Οι φήμες τα θέλουν και τα δύο να κινούνται κοντά στην περιοχή των 1000 ευρώ, με το Google Pixel 6 Pro να θεωρείται ότι θα ξεπερνά αυτό το ποσό.

Όλοι συμφωνούν ότι η Google έδωσε έμφαση στα τεχνικά χαρακτηριστικά σε αυτή την έκτη έκδοση του Google Pixel, προσφέροντας περισσότερο high end χαρακτήρα στην τελική της πρόταση, κυρίως το μοντέλο Pro. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και την άνοδο της τιμής σε υψηλότερα επίπεδα από αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει η Google στην οικογένεια Pixel.

Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για την τελική τιμή του Google Pixel 6 εκτιμούν ότι θα βρίσκεται κοντά στα 800 με 1000 ευρώ (899 με 999 δολάρια στις ΗΠΑ). Αναφορικά με το Google Pixel 6 Pro, η τιμή εκτιμάται ότι θα ανέβει ίσως και πάνω από τα 1000 ευρώ, με τις ενδεικτικές τιμές στις ΗΠΑ να υπολογίζονται στα 1099 με 1199 δολάρια.

Μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η τελική τιμολογιακή πολιτική της Google, δεν πρέπει εδώ να ξεχνάμε ότι τα Pixel smartphones θα είναι και ένας από τους βασικούς “κράχτες” για να επισκεφθεί κανείς και ένα Google Store.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Niki

Είχα πάρει από αμερική το 3xl όταν είχε βγει, στα 1100$. Οπότε αν είναι τόσο η τιμή του 6pro, είναι καλή!

baioss

Δικό της Chipset, κάμερες που θα κάνουν πλάκα στον ανταγωνισμό με το software της Google και 5 χρόνια υποστήριξης, δεν λέω πως θα είναι δικαιολογημένα τα 1000+€, αλλά δεν θα έχει κάτι λιγότερο από τους υπόλοιπους που ζητάνε 1200+€. Το μόνο που με φοβίζει ίσως, είναι πως η Google μάλλον το κλειδώνει πλέον το Android και δεν ξέρω αν θα επιτρέπει ξεκλείδωμα bootloader χωρίς επιπτώσεις στην εγγύηση.

Φάνης

το κλείδωμα αυτό με απλά λόγια τι σημαίνει:;

baioss

Δεν θα μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader για να κάνεις αν θες root. Κι αν μπορείς να ξεκλειδώσεις τον bootloader, θα χάνεις την εγγύηση αν πάθει κάτι η συσκευή.

φανης

δεν εχω ασχοληθει ποτε με root,ολες οι εταιριες νομιζω το εχουν σαν πολιτικη

baioss

Η Google και η OnePlus το επιτρέπουν.

φανης

και τι οφελος εχουν?πως και δεν το κανουν και οι υπολοιπες?

Φωτης

Εισαι ο γνωστός baioss που ξερω; Συμφωνω σε ολα!!! 👍

baioss

Ποιος είναι ο γνωστός και ποιος ο άγνωστος; :p

Φωτης

Που γραφει κ στο myphone..

Wq

Ακόμα δεν τον είδαμε, και τον βαφτίσαμε… και η ευκολία της αποδοχής στο ψάρεμα της κάθε εταιρίας είναι απίστευτο….
Ουστ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.