Google Pixel 6 Pro: Εμφανίζεται σε hands on video

, Google Pixel 6 Pro: Εμφανίζεται σε hands on video

Ένα βίντεο που διέρρευσε online μας δίνει μία καλή εικόνα για τον πίσω σχεδιασμό του Google Pixel 6 Pro. To βίντεο δείχνει ένα γκρι χρώματος smartphone με τη χαρακτηριστική διχρωμία στο πίσω μέρος που έχουμε δει και στα σχετικά renders.

Ένα στοιχείο που γίνεται σαφές από το βίντεο είναι ότι το πίσω μέρος του Pixel 6 Pro που ετοιμάζεται να παρουσιάσει επισήμως η Google θα έχει γυαλιστερή υφή, προσδίδοντας στοιχεία πολυτέλειας, τουλάχιστον στις εκδόσεις Pro. Δεν έχει γίνει σαφές εάν θα υπάρχουν και ματ εκδοχές στα άλλα μοντέλα.

Ένα άλλο στοιχείο που αποκαλύπτεται είναι η ελαφρώς κυρτή οθόνη μπροστά, αλλά δεν μπορεί κανείς να διακρίνει περισσότερα για το επερχόμενο μοντέλο και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Έχουμε δει, όμως, σε άλλες διαρροές αναλυτικές πληροφορίες για το Google Pixel 6 Pro και τον εξοπλισμό του.

Χαρακτηριστική παραμένει η πίσω πλευρά με τις κάμερες στο ξεχωριστού χρώματος πλαίσιο που γίνεται στοιχείο του συνολικού design και κάνει το Google Pixel 6 Pro να ξεχωρίζει.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paris

Εε αυτό τώρα είναι ένα όμορφο κινητό..
Βέβαια μένει να δούμε και στα Specs/Τιμή πως θα τα παει αλλά η πρώτη εντύπωση είναι ποοοολυ θετική!

baioss

Δυστυχώς θα είναι τέρας. Και τώρα που έχω συνηθίσει το μέγεθος του Pixel 5, μάλλον θα κινηθώ στο απλό 6αρι κι ας μην έχω τον telephoto 4x. Μένει να δούμε μόνο reviews, εντυπώσεις, τι θα κάνει το νέο Tensor chip, πιθανά κατασκευαστικά ελαττώματα (που συνηθίζει η Google να έχει) και εκεί κοντά στα Χριστούγεννα ενδεχομένως, προχωράμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel Fold 2: Νέες φήμες για μεγαλύτερες οθόνες 8,02 και 6,29 ίντσες

Πολλά έχουν ακουστεί για το επερχόμενο Google Pixel Fold 2, συμπεριλαμβανομένων πιθανών αλλαγών στο σχεδιασμό και το μέγεθος της οθόνης.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 8a: Η Google παραδέχτηκε για πρώτη φορά την ύπαρξή του – Ποια νέα λειτουργία θα έχει

Η Google ίσως κατά λάθος αποκάλυψε την ύπαρξη του επερχόμενου smartphone Pixel 8a ενώ απαντούσε σε αναφορά σφάλματος από χρήστη.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8 Pro: Πώς να χρησιμοποιείς τον αισθητήρα θερμοκρασίας

Ο αισθητήρας θερμοκρασίας στο πίσω μέρος του Google Pixel 8 Pro είναι ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της τελευταίας ναυαρχίδας της Google.