Smartphones

Google Pixel 7: Τα πρώτα renders κάνουν την εμφάνισή τους

Τα πρώτα renders του Google Pixel 7 δείχνουν γνώριμο σχεδιασμό, με κάποιες εμφανείς βελτιώσεις στις κάμερες. Η σχεδιαστική συγγένεια τόσο του Google Pixel 7 όσο και του 7 Pro με τα Pixel 6 και 6 Pro είναι παραπάνω από εμφανής.

Το βασικό χαρακτηριστικό του πίσω μέρους με το μαύρο ματ πλαίσιο που καλύπτει τις πίσω κάμερες είναι και εδώ παρών, με τις διαστάσεις να υπολογίζονται σε 155.6×73.1×8.7 χιλιοστά, αν και λόγω του εξογκώματος στο πίσω μέρος, σε εκείνο το σημείο της κάμερας το πάχος είναι 11.44 χιλιοστά. Κατά τα άλλα, η μπροστινή κάμερα παραμένει τύπου punch hole, ενώ αναμένεται να είναι σημαντικά βελτιωμένες οι δυνατότητες της πίσω κύριας φωτογραφικής μονάδας σε σχέση με το Google Pixel 6 και 6 Pro.

Τα renders προέρχονται από το OnLeaks, το οποίο οφείλουμε να πούμε ότι σπανίως πέφτει έξω στις προβλέψεις του, επομένως δεν θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες εκπλήξεις στον συνολικό σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας της Google. Από εκεί και πέρα, σε αυτή τη φάση δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κάποια αξιόλογη φήμη για τον τεχνολογικό εξοπλισμό στο εσωτερικό της συσκευής.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.