Smartphones

Google Pixel 8: Οι πρώτες διαρροές αποκαλύπτουν τεράστια αναβάθμιση κάμερας

Τα τηλέφωνα Google Pixel ήταν από τα πρώτα που υποστήριξαν τη φωτογραφία HDR+ και οι φήμες θέλουν την εταιρεία να σχεδιάζει να κάνει το επόμενο βήμα με τη σειρά Pixel 8.

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή Kuba Wojciechowski, ο πηγαίος κώδικας στην εφαρμογή Google Camera Go αποκάλυψε ότι τα 2023 Pixels θα έχουν κλιμακωτό HDR. Αυτό επιτρέπει στον αισθητήρα να καταγράφει διαφορετικές εκθέσεις ταυτόχρονα με τα ίδια pixel.

Αυτή τη στιγμή η Google χρησιμοποιεί αισθητήρες ISOCELL GN1 στη σειρά Pixel 7, αλλά το τσιπ κάμερας Samsung δεν υποστηρίζει κλιμακωτό HDR. Οι φήμες θέλουν τα τηλέφωνα Pixel 8 να έχουν ISOCELL GN2, με την πιο πρόσφατη αναβάθμιση στη φωτογραφία υψηλού δυναμικού εύρους για φορητές συσκευές.

Το Staggered HDR είναι καλύτερο από το κανονικό HDR επειδή επιτυγχάνει το ίδιο αποτέλεσμα σε συντομότερο χρόνο χωρίς τη θαμπάδα που προκαλείται εάν η συσκευή κινείται κατά τη λήψη της φωτογραφίας.

Ο πηγαίος κώδικας της εφαρμογής Go αποκάλυψε επίσης μια συσκευή, που ονομάζεται εσωτερικά Pixel Tangor Pro, η οποία είναι ουσιαστικά μια Pro έκδοση ενός Pixel Tablet. Η Google δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει κανένα project με την επωνυμία Pixel αλλά ενδέχεται να δούμε όχι ένα αλλά δύο tablet στο εγγύς μέλλον.

Επεξεργάστηκε την 20 Δεκεμβρίου 2022 14:42

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.