Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL. Πρόσφατα ακούστηκε, μάλιστα, ότι το Pixel Fold 2 έχει μετονομαστεί σε Pixel 9 Pro Fold και μπορεί να παρουσιαστεί μαζί τους.

Το Pixel 9 Pro έχει πλέον διαρρεύσει σε πραγματικές εικόνες, μία από τις οποίες το δείχνει δίπλα σε ένα iPhone 15 Pro Max.

Όσον αφορά στη διαφορά μεγέθους, το Pixel 9 Pro XL λέγεται ότι είναι ο διάδοχος του Pixel 8 Pro σε μέγεθος, ενώ το Pixel 9 Pro θα πρέπει να έχει παρόμοιες διαστάσεις με το Pixel 9 με προσθήκη κάποιων Pro χαρακτηριστικών όπως είναι η πίσω κάμερα τηλεφακού περισκοπίου που μπορείτε να δείτε σε αυτές τις εικόνες.

Το Pixel 9 Pro έρχεται με το chipset Tensor G4 και 16 GB RAM από τη Micron, 4 GB περισσότερα από το Pixel 8 Pro. Ο αποθηκευτικός χώρος UFS στο Pixel 9 Pro είναι κατασκευασμένος από τη Samsung. Η σειρά Pixel 9 αναμένεται να διαθέτει επίσης το Exynos Modem 5400 της Samsung με υποστήριξη για δορυφορική συνδεσιμότητα.

Όπως φημολογήθηκε προηγουμένως, το Pixel 9 Pro θα έχει ένα επανασχεδιασμένο camera bump που δεν είναι πια στυλ «visor» επειδή δεν φτάνει μέχρι τις άκρες. Πλέον έχει ένα οβάλ σχήμα και στην άκρη όπου βρίσκεται το φλας LED, το μεταλλικό μέρος είναι μεγαλύτερο. Το Pixel 9 Pro έχει επίσης ένα επίπεδο γυαλισμένο πλαίσιο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.