Google Pixel Fall Launch: Έρχεται επίσημα στις 19 Οκτωβρίου

, Google Pixel Fall Launch: Έρχεται επίσημα στις 19 Οκτωβρίου

Η Google ανακοινώνει το Pixel Fall Launch για τις 19 Οκτωβρίου, την επίσημη παρουσίαση της σειράς Pixel 6. Εκτός από τα Pixel 6 και 6 Pro, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και το Google Pixel 5A.

Η αλήθεια είναι ότι για το Google Pixel 6 και 6 Pro έχουν γίνει γνωστά σχεδόν τα πάντα, με ορισμένες μόνο λεπτομέρειες να βρίσκονται ακόμα στο σκοτάδι. Παρόλα αυτά, η Google ήθελε να οργανώσει μία κανονική παρουσίαση για να δώσει όλες τις λεπτομέρειες των νέων μοντέλων της στο κοινό.

Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει από την πρόσκληση για το Pixel Fall Launch είναι ότι θα υπάρχουν κάποια προϊόντα με εντελώς νέο σχεδιασμό και χαρακτήρα, όπως το σημειώνει η Google, επομένως, οι περισσότεροι εδώ συμφωνούν ότι στις 19 Οκτωβρίου θα δούμε και το Pixel 5A. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στο Pixel Fall Launch, η Google θα κάνει μία πλήρη αναφορά των όσων φέρνει το Android 12, παρόλο που έχουν παρουσιαστεί ήδη πολλά από τα χαρακτηριστικά του.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω για πρώτη φορά και ένα pixel και ειδικά φέτος το pro φαίνεται πολύ δυνατό κινητό. Δυστυχώς όμως χλωμό το κόβω να έρθει επίσημα στη χώρα μας οπότε μάλλον για κάνα S22 με βλέπω.

Κώστας Βλαχάκης

Και εγώ θέλω και είμαι έτοιμος να το παραγγείλω από Γερμανία… Περιμένω να μάθω specs και τιμή.

Αλέξανδρος

Από ποια σελίδα παίζει για να το πάρουμε και εμείς;

Κώστας Βλαχάκης

Το κάνω με συγκεκριμένο τρόπο. Έχω φίλο που μένει Γερμανία, το αγοράζει και μου το στέλνει. Από σελίδες δεν ξέρω που υπάρχει.

baiosss

Υπάρχει μια διαδικασία. My Germany η το Mailbox.de. Κάνεις μια εγγραφή σε κάποια από αυτά τα δύο με τα στοιχεία σου, σου στέλνουν μια εικονική γερμανική διεύθυνση (την δική τους) και με τα στοιχεία και τις διευθύνσεις που θα σου στείλουν σε mail, θα συμπληρώσεις και θα κάνεις την αγορά από Google store.de. θα αποστείλουν σε αυτούς το πακέτο, θα σε ειδοποιήσουν με mail, θα πληρώσεις τα ταχυδρομικά ανάλογα την εταιρεία αποστολής που θα διαλέξεις και σε δέκα περίπου μέρες θα τα έχεις στην πόρτα σου.

Κώστας Βλαχάκης

Αλέξανδρε, υπολόγισε ότι εγώ πλήρωσα 71 ευρώ για DHL Express και από Παρασκευή που έφυγε από Γερμανία είχα το iPhone 13 Pro Max Δευτέρα στην Αθήνα (μου το έστειλε φίλος μου). Ρώτησε αυτό που λέει ο Βάσος και υπολόγισε αν σε συμφέρει. Πάντως δεν έχω χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία ποτέ, ούτε την έχω ακουσει.

baioss

Δύο φορές που δοκίμασα με Mailboxde όλα πήγαν τέλεια Κώστα. Με UPS στα 24 ευρώ συνολικά και σε 10 μέρες πάνω κάτω, είχα το Pixel 5 στα χερια μου. Αλλά είναι προτιμότερο εάν έχεις γνωστό στην Γερμανία, ειδικά στην περίπτωση που χρειαστείς επισκευή και επιστροφή της συσκευής. Πληροφοριακά, επειδή το είχα ρωτήσει, μπορείς να το στείλεις και σε αυτούς κι αυτοί να το στείλουν στην Google.

Last edited 2 years πριν by baioss
baioss

Αν οι τιμές που διέρρευσαν στα καρτελακια των Saturn και πιο πριν από τους leaksters, για το απλό 6αρι στα 650€, τότε φαντάζομαι το 6 Pro θα ξεκινάει στα 899€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.